058-2963300
Airpress nieuwe rugsponsor SC Cambuur

Airpress nieuwe rugsponsor SC Cambuur

11 juli 2016, 15:43

SC Cambuur presenteert met trots een nieuwe rugsponsor. De komende twee seizoenen zal het logo van Airpress (http://airpress.nl/) boven het rugnummer op de wedstrijdshirts staan.

Algemeen Directeur Ard de Graaf. “We zijn bijzonder trots op de overeenkomst met Airpress. We hebben als club al een lange relatie met bedrijf VRB Friesland BV, nu Airpress Holland. In de afgelopen seizoenen hebben we de samenwerking geïntensiveerd en hier hebben we nu een heel mooi vervolg aan kunnen geven.”

Airpress Holland is de specialist en leverancier wanneer het gaat om compressoren en dat alles onder het merk Airpress. Zij levert o.a. alle mogelijke typen zuigercompressoren, schroefcompressoren, maar ook persluchtdrogers en de bijbehorende persluchtgereedschappen en toebehoren; Airpress biedt een zeer ruim assortiment voor de professionele gebruiker, met uitstekende kwaliteit en levert snel.

Ook voor een volledig nieuw luchtleidingsysteem kunt u bij Airpress terecht. Airpress voert verder een uitgebreid assortiment in persluchtgereedschappen zoals, slagmoersleutels, schuur- en boormachines, hak- en naaldenbikhamers, niet- en nagelmachines. Tevens zijn er artikelen voor de werkplaatsuitrusting zoals gereedschapwagens en gereedschapkoffers, krikken, pallettrucks en levert zij chauffeurstoelen. Kortom, Airpress biedt voor iedereen een oplossing!

Exposize
Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om Exposize/Faber Vlaggen bedanken voor de afgelopen seizoenen. Inmiddels is bekend geworden dat zij sponsor Haan Reclamewerk uit Stiens hebben overgenomen. Deze nieuwe combinatie blijft ook als Business Partner verbonden aan SC Cambuur. Vanzelfsprekend zijn we hier zeer content mee.

De shirtsponsoren van SC Cambuur voor het seizoen ‘16/’17 zijn de volgende:

Hoofdsponsor: Bouwgroep Dijkstra Draisma
Rugsponsoren: Airpress en PAX Groep
Broeksponsor: Friks Web & Marketing

Op de voorkant van de uittenues staat ook komend seizoen de uiting van CH2018 (Culturele Hoofdstad 2018). Dit wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bouwgroep Dijkstra Draisma
BPZ
De Waard Grondverzet
Raadsma Dokkum
Stichting CH2018


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 17 februari, 12:52

RT @CheemaAFC: Amazing video. Egypt's last game in the World Cup qualifiers, only a win will do but they concede a late equalizer.Focus o…

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 16 februari, 12:04

昨日、ひょんなご縁から人生初の舞台を観に行ってきました! 題名は『PLUTO』(プルートゥ)と言い、手塚治虫さんの『鉄腕アトム』に含まれる「地上最大のロボット」の回を原作としている浦沢直樹の漫画… https://t.co/5CKNWsmmqx

Karim Rossi @K_Rossi9 dinsdag 13 februari, 18:08

@nijpiescc @ezgjanalioski It’s going well thank you! Well as you know it was a serious injury so I’am taking my tim… https://t.co/jVkRkFjvqT

Volg SC Cambuur
21.297
45000
3061
15566
SC Cambuur voor elkaar!