058-2963300
My Healthclub Leeuwarden nieuwe partner Jeugdopleiding

My Healthclub Leeuwarden nieuwe partner Jeugdopleiding

30 augustus 2017, 15:53

Nadat eerder hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma zich al verbonden heeft aan de jeugdopleiding is My Healthclub de volgende partij die wil bijdragen aan de opleiding van jonge talenten.

Rudi van der Burg van My Healthclub legt uit: “Wij zijn erg verheugd om ons business partner van de jeugdopleiding te mogen noemen. Vanaf september mogen wij de O17 en O19 teams verwelkomen in ons sportcentrum waar de jeugd, onder de deskundige begeleiding van de trainers van Cambuur, sportspecifieke krachttraining zullen krijgen. In het hedendaagse voetbal is het ondenkbaar om niet aan krachttraining te doen, daar zijn zowel de club als wij het over eens. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en wensen de jeugd van SC Cambuur heel veel succes.”

Over My Healthclub
Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe bij onze sportschool mee aan de meer dan 60 groepslessen per week. Waaronder Less Mills, indoor cycling, yoga, Zumba, Bodypump, Synrgy 360 en verschillende vechtsport lessen. Sinds kort bieden we ook bootcamp lessen aan in Leeuwarden. We hebben voor elke sporter de perfecte les. We hebben sport programma’s voor jong en oud zoals het vitaal en fit 50+ programma en de junioren programma’s. In onze sportschool in Leeuwarden hebben we speciale tarieven en acties voor gezinnen en studenten. My HealthClub Leeuwarden is de ideale sportschool voor beginnende en ervaren sporters. Kom kennismaken met onze sfeervolle sportschool in Leeuwarden, waar jij je zeker thuis voelt.


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 18:25

RT @WV058: @K_Rossi9 Just back in time, to shoot us in the play offs to the eredivisie. Perfect to be back after such a long time Karim.

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

RT @Lisannescc: @K_Rossi9 Nice! Now on Friday to the first team in the base and give gas!

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

@AleuhSCC YESSSSSSSS!

Volg SC Cambuur
21.297
45293
3104
15565
SC Cambuur voor elkaar!