058-2963300
My Healthclub Leeuwarden nieuwe partner Jeugdopleiding

My Healthclub Leeuwarden nieuwe partner Jeugdopleiding

30 augustus 2017, 15:53

Nadat eerder hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma zich al verbonden heeft aan de jeugdopleiding is My Healthclub de volgende partij die wil bijdragen aan de opleiding van jonge talenten.

Rudi van der Burg van My Healthclub legt uit: “Wij zijn erg verheugd om ons business partner van de jeugdopleiding te mogen noemen. Vanaf september mogen wij de O17 en O19 teams verwelkomen in ons sportcentrum waar de jeugd, onder de deskundige begeleiding van de trainers van Cambuur, sportspecifieke krachttraining zullen krijgen. In het hedendaagse voetbal is het ondenkbaar om niet aan krachttraining te doen, daar zijn zowel de club als wij het over eens. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en wensen de jeugd van SC Cambuur heel veel succes.”

Over My Healthclub
Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe bij onze sportschool mee aan de meer dan 60 groepslessen per week. Waaronder Less Mills, indoor cycling, yoga, Zumba, Bodypump, Synrgy 360 en verschillende vechtsport lessen. Sinds kort bieden we ook bootcamp lessen aan in Leeuwarden. We hebben voor elke sporter de perfecte les. We hebben sport programma’s voor jong en oud zoals het vitaal en fit 50+ programma en de junioren programma’s. In onze sportschool in Leeuwarden hebben we speciale tarieven en acties voor gezinnen en studenten. My HealthClub Leeuwarden is de ideale sportschool voor beginnende en ervaren sporters. Kom kennismaken met onze sfeervolle sportschool in Leeuwarden, waar jij je zeker thuis voelt.


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 18 december, 09:57

RT @richard_conway: Mourinho sackedManchester United announces that manager Jose Mourinho has left the club with immediate effect. The…

Sai van Wermeskerken @saivw11 maandag 17 december, 06:47

RT @evolvingdata: / 【オランダ2部:SCカンブール】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \ 第18節のハイライトを更新しました! DFファン・ウェルメスケルケン際はフル出場(現在今季全試合フル出場中)も、チームは0-1で惜しくも敗戦。現在12位。…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen zaterdag 15 december, 10:56

Miss weekly #trots https://t.co/rnxGaB6fnq

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3596
17056
SC Cambuur voor elkaar!