058-2963300

Bouwgroep Dijkstra Draisma ook komend seizoen hoofdsponsor!

9 juli 2014, 10:00

Bouwgroep Dijkstra Draisma zal ook komend seizoen de borst sieren van het Cambuur-shirt. Vandaag werden de handtekeningen gezet onder een contract voor de duur van 1 seizoen, waarmee de Bouwgroep al voor het vijfde seizoen op rij hoofdsponsor is van SC Cambuur.

Commercieel Directeur Ard de Graaf: “In de zoektocht naar een hoofdsponsor hebben we met meerdere partijen serieuze gesprekken gevoerd, maar gaandeweg gaf ook Bouwgroep Dijkstra Draisma aan graag verder te willen als hoofdsponsor. Mede gezien de stadionplannen die we de komende tijd definitief hopen te maken is het voor zowel de club als Bouwgroep Dijkstra Draisma een goede zaak om in deze constructie verder te gaan. We zijn hier absoluut heel tevreden mee.”

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een middelgroot aannemingsbedrijf met meer dan 100 jaar bouwervaring en telt ruim 280 werknemers. Vanuit 2 vestigingen – Bolsward en Dokkum – richt de Bouwgroep zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com