058-2963300
Cambuur Verbindt viert vandaag 4-jarig bestaan

Cambuur Verbindt viert vandaag 4-jarig bestaan

22 november 2017, 14:11

Het is een speciale dag vandaag voor Cambuur Verbindt. De stichting viert vandaag namelijk haar vierjarige bestaan. Cambuur Verbindt zag in november 2013 voor het eerst het licht en zet zich sindsdien op maatschappelijk vlak in voor de regio.

Sinds de oprichting heeft Cambuur Verbindt vele activiteiten en projecten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Met haar activiteiten wil Cambuur Verbindt er voor de mensen zijn en naar hen toe komen. Als echte volksclub staan wij natuurlijk dichtbij de mensen en dat willen we met onze stichting dan ook uitstralen.

Voorbeelden van activiteiten zijn; Playing for succes, Oldstars en Cambuurt Voetbal. Naast deze vaste projecten hebben we vele mensen blij gemaakt met speciale verzoeken op en rondom wedstrijddagen.

De stichting richt zich op talentontwikkeling als instrument om maatschappelijk/duurzaam bij te dragen aan de leefbaarheid en de gezondheid van de bewoners van de wijken en dorpen in het verzorgingsgebied van SC Cambuur. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de steun van verschillende partners. Door de jaren heen heeft Cambuur Verbindt namelijk partners aan zich gebonden met een gemeenschappelijk doel om de projecten te kunnen financieren en realiseren.

Een mooi moment om even stil te staan bij dit heugelijke moment. Op naar het jubileum van volgend jaar!

 


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 22 oktober, 10:30

RT @GerardBos: Wist u dat elf spelers tijdens hun #Cambuur-tijd international waren? Zelfs een Finse doelman! Leuke weetjes om te vermelde…

Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 20 oktober, 12:30

Nice picture! https://t.co/b3phtVlb9Q

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 18 oktober, 18:30

RT @JelmerBroersma: @K_Rossi9 Gas gevuh Karim! Met z'n allen laten zien dat je houdt van deze club, vechten voor het geel en blauw! En knok…

Volg SC Cambuur
21.297
44432
3575
16561
SC Cambuur voor elkaar!