058-2963300
Het CambuurT Voetbal gaat weer van start

Het CambuurT Voetbal gaat weer van start

3 april 2018, 16:45

Ben jij in de leeftijd 10 t/m 18 jaar en woon jij in de wijk: Bilgaard, Vrijheidswijk, Centrum-Oost, Oud- Oost, Heechterp-schieringen, Dorpen- Noord of Leeuwarden Zuid? Schrijf je dan snel in voor het Cambuurt Voetbal.

Net als de afgelopen jaren gaan we namelijk ook dit jaar in samenwerking met WELLZO jongerenwerk weer starten met het Cambuurt Voetbal. Cambuurt Voetbal is een project voor jongeren waar Fair- Play het belangrijkste doel is.

In diverse wijken van de Gemeente Leeuwarden trainen jongeren onder begeleiding van trainers 8 weken  lang hun skills op de voetbalpleintjes in de wijk. Daarnaast voeren zij in groepsverband ook een maatschappelijk activiteit uit in hun eigen wijk. Iedere training kunnen de jongeren punten verdienen voor het Fair-Play klassement. Na deze 8 weken wordt op basis van het vertoonde Fair-Play gedrag, per wijk een selectie gemaakt van 8 jongeren. Deze 8 jongeren spelen de finales van het Cambuurt Voetbal in het stadion van SC Cambuur. De winnaars van de finaledag krijgen een VIP arrangement van SC Cambuur.

Ben jij al warm gelopen voor een aantal weken voetbal en plezier met jouw wijkgenoten? Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.nasri@wellzo.frl!


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 oktober, 19:10

Hier valt weinig over te zeggen, het was een zeer teleurstellende middag. Mijn excuus aan alle meegereisde supporte… https://t.co/KcFvPpl8Q4

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 14 oktober, 13:06

Mousiii what a keeper! @SCCambuurLwd keep going

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 14 oktober, 11:37

RT @SCCambuurLwd: OPSTELLING SC #CAMBUURDeze 1️⃣1️⃣ namen staan straks aan de aftrap op Het Kasteel.#SPACAM https://t.co/klUOniN6Vm

Volg SC Cambuur
21.297
44429
3567
16462
SC Cambuur voor elkaar!