058-2963300
De Friesland Zorgverzekeraar blijft Vitaliteitspartner van SC Cambuur

De Friesland Zorgverzekeraar blijft Vitaliteitspartner van SC Cambuur

5 december 2018, 10:00

Goed nieuws: De Friesland Zorgverzekeraar blijft ook dit seizoen de Vitaliteitspartner van SC Cambuur! De samenwerking is verlengd met één jaar, waarbij de intentie is uitgesproken om de samenwerking door te trekken naar 2020. Afgelopen vrijdag, voorafgaand aan het duel tegen FC Eindhoven, zijn de handtekeningen gezet onder het continuatievoorstel van het partnership tussen beide partijen.

“Leeuwarden, sport, gezondheid en de mienskip zitten bij Cambuur net zo in het DNA als bij De Friesland”, vertelt Cid Berger, directeur marketing en sales van De Friesland. “De Friesland vormt een ‘mienskip’, een sociaal en digitaal netwerk dat mensen verbindt, vitaliteit versterkt en zorg verbetert. SC Cambuur is bij uitstek een club die verbindt en mensen samenbrengt, zowel op het voetbalveld als daarbuiten. Daarnaast is Cambuur onlosmakelijk verbonden aan de Friese hoofdstad. Logisch dus dat De Friesland de komende jaren vitaliteitspartner blijft van de club.”

Op de foto zetten Ard de Graaf (Algemeen Directeur SC Cambuur) en Cid Berger (Directeur Marketing en Sales De Friesland) de handtekening onder het nieuwe contract.

Vitaliteitspartner

Als vitaliteitspartner biedt De Friesland spelers, technische staf, (kantoor)medewerkers en vrijwilligers van Cambuur de mogelijkheid hebben om deel te nemen in de collectieve zorgverzekering van De Friesland.  De maatschappelijke en regionale verantwoordelijkheid van De Friesland reikt echter verder dan het verzekeren van zorg. In het partnership is daarom ook vooral aandacht voor vitaliteit en gezondheid. De Friesland streeft naar een juiste balans tussen goede zorg voor mensen die dat nodig hebben en voldoende aandacht voor preventie en leefstijl voor iedereen om zo gezond mogelijk te kunnen leven. “Alleen zo houden we de zorg voor iedereen betaalbaar. Partners zoals SC Cambuur helpen ons om dat voor elkaar te krijgen”, aldus Berger.

Ook Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur is blij met een partner als De Friesland. “SC Cambuur en De Friesland zijn al lang aan elkaar verbonden en hebben een rijke geschiedenis samen. Sinds ongeveer vier jaar is de samenwerking nog breder en intensiever geworden op het gebied van vitaliteit en maatschappelijke projecten. Hier zijn we zeer tevreden mee. De Friesland is een betrouwbare partner dat staat voor zijn woord, dat werkt zeer prettig.”

Kijk voor meer informatie over De Friesland Zorgverzekeraar op www.defriesland.nl.

Foto’s: Henk Jan Dijks (www.dijksfotografie.nl)

 


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 14 december, 10:11

@FashionNovaHelp Hi, my girlfriend placed 3 orders a few weeks ago. The tracking says it has been delivered on 3rd… https://t.co/rqqhgQR9XP

Karim Rossi @K_Rossi9 woensdag 12 december, 11:07

@Andor_F From this angle it doesn’t look like a penalty, but on the pitch and from the referee’s angle you could se… https://t.co/v4hX4cpFCQ

Sai van Wermeskerken @saivw11 dinsdag 11 december, 07:22

RT @evolvingdata: / 【海外で活躍する日本人選手!】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \オランダ2部のSCカンブール所属に所属するDFファン・ウェルメスケルケン際選手の出場&ハイライト等をご紹介! @saivw11 https://t.co/bb…

Volg SC Cambuur
21.297
44299
3595
17027
SC Cambuur voor elkaar!