058-2963300
Gasten Cambuur Verbindt tijdens SC Cambuur- Almere City FC

Gasten Cambuur Verbindt tijdens SC Cambuur- Almere City FC

9 maart 2018, 19:16

Net als iedere thuiswedstrijd hebben we ook vanavond weer een aantal gasten op uitnodiging van Cambuur Verbindt op bezoek tijdens de wedstrijd SC Cambuur- Almere City FC.

Doekdragers
Het doek van Cambuur Verbindt zal vanavond in handen zijn van de meiden van SC Stiens MO13. Zij dragen vanavond voorafgaand aan de wedstrijd het doek op de middenstip.

Maatschappelijk vak
In het maatschappelijk vak neemt vanavond de organisatie Connecting Hands plaats. Connecting Hands is een organisatie in Leeuwarden die onder andere begeleid wonen in een beschermde omgeving kan aanbieden aan mensen die dat nodig hebben. Connecting Hands geeft ook een mogelijkheid om onder begeleiding van professionals dagelijkse activiteiten te leren. Daarnaast biedt het psychologische hulp voor mensen die dat nodig hebben.

Wil jij weten wat Connecting Hands allemaal nog meer doet? Neem dan even een kijkje op www.connectinghands.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 oktober, 19:10

Hier valt weinig over te zeggen, het was een zeer teleurstellende middag. Mijn excuus aan alle meegereisde supporte… https://t.co/KcFvPpl8Q4

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 14 oktober, 13:06

Mousiii what a keeper! @SCCambuurLwd keep going

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 14 oktober, 11:37

RT @SCCambuurLwd: OPSTELLING SC #CAMBUURDeze 1️⃣1️⃣ namen staan straks aan de aftrap op Het Kasteel.#SPACAM https://t.co/klUOniN6Vm

Volg SC Cambuur
21.297
44430
3567
16462
SC Cambuur voor elkaar!