058-2963300
Geslaagde beursdagen op BCDN

Geslaagde beursdagen op BCDN

23 maart 2017, 11:02

Afgelopen dinsdag en woensdag vond in het WTC Leeuwarden de grootste zakenbeurs van Noord-Nederland plaats. Ook SC Cambuur was dit jaar weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord, kortweg BCDN, met een groots en drukbezocht Cambuurplein. Hier stonden we niet alleen, liefst 25 sponsoren waren van de partij om zich te presenteren en vooral te netwerken.

De volgende sponsoren waren van de partij:
Airpress, Actifood, Booij Machinetechniek, Bourguignon, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Culturele Hoofdstad 2018, Friesche Olie- en Verfhandel, Friks Web & Markteting, Fritech Personeelsdiensten, FRL Post, Haan Reclamewerk, Handico, INSTEC, OrangeGas, Pranger Rosier, Prima Personeel, Rabobank, Reisburo Internoord, SEMS, Smids & Schakel Accountants en Adviseurs, Themmen Heftrucks, Van Beilen + Rauwerda Advocaten, Van der Geest Schilderspecialisten & Van der Meulen Metaal.

Eén van de hoogtepunten van de beurs was het Cambuur Forum op de eerste beursdag. Presentator Geert van Tuinen (Omrop Fryslan) vroeg hier de heren Sipke Hulshoff, Sander van de Streek en AD-journalist Sjoerd Mossou het hemd van het lijf over het wel en wee bij SC Cambuur en de voetbalwereld.

Al met al kunnen we terugkijken op twee mooie en nuttige dagen. Dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!

Foto’s: www.dijksfotografie.com