058-2963300
Gezocht: Stagiaire HR

Gezocht: Stagiaire HR

9 oktober 2018, 9:04

Op dit moment is onze afdeling HR opzoek naar een HBO-stagiaire voor de periode februari 2019 t/m juni 2019. Wil jij stagelopen bij de mooiste club van Nederland? Solliciteer dan nu!

Stagelopen bij SC Cambuur betekent actief zijn in een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is. Je bent werkzaam in een jong en enthousiast team waarin iedereen volop ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en ideeën uit te voeren. Bovendien krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie.

Bij SC Cambuur krijg je de kans om kennis te maken met HR en mag je zelf input leveren en meewerken aan de ontwikkeling HR-instrumenten, denk hierbij aan zaken zoals werving en selectie, beoordelingen, personeel reglementen ect. Het is jouw taak om samen met je collega invulling te geven aan HR en daarbij alle personele zaken draaiende te houden. Aan afwisseling in werkzaamheden geen gebrek! De functie vereist zelfstandigheid, goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurigheid.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een derdejaars HBO HR-student die zich in het volgende profiel kan vinden:

  • Resultaatgericht vermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Opzoek naar een meewerkstage
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar

Daarnaast wil je aan de volgende competenties werken:

  • Communicatief vaardig
  • Gedreven
  • Proactief
  • Initiatief nemer
  • Zelfstandig

Wat bieden we?
Wij bieden een leuke en uitdagende stage op een unieke plek, waarbij je veel taken en verantwoordelijkheden hebt. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken, de ruimte om met ideeën en initiatieven te komen en een takenpakket aansluitend bij je opleiding, zodat je de theorie kunt omzetten in de praktijk.

Solliciteren
Wil je graag op deze stageplek solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar info@cambuur.nl t.a.v. D. Zweijtzer.

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 18 december, 09:57

RT @richard_conway: Mourinho sackedManchester United announces that manager Jose Mourinho has left the club with immediate effect. The…

Sai van Wermeskerken @saivw11 maandag 17 december, 06:47

RT @evolvingdata: / 【オランダ2部:SCカンブール】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \ 第18節のハイライトを更新しました! DFファン・ウェルメスケルケン際はフル出場(現在今季全試合フル出場中)も、チームは0-1で惜しくも敗戦。現在12位。…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen zaterdag 15 december, 10:56

Miss weekly #trots https://t.co/rnxGaB6fnq

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3596
17056
SC Cambuur voor elkaar!