058-2963300
Harry van der Zee nieuw lid Raad van Commissarissen SC Cambuur

Harry van der Zee nieuw lid Raad van Commissarissen SC Cambuur

8 november 2019, 10:45

SC Cambuur heeft met Harry van der Zee (57) een nieuw lid van de Raad van Commissarissen benoemd. Hij zal per direct de portefeuille commercie op zich gaan nemen.

Van der Zee is zeker geen onbekende bij SC Cambuur. Al vele jaren is hij verbonden aan de club als supporter en sponsor. In het dagelijks leven is hij directeur operationele zaken van AB Texel Transportgroep met vestigingen in Sneek, Swifterbant en Heerenveen.

Daarnaast zal het RvC-lidmaatschap van Jan Koster worden voortgezet. De situatie van juni jongstleden is uitgesproken en er is niks wat een verlenging van de samenwerking in de weg staat.

Het Stichtingsbestuur, de Raad van Commissarissen en de Directie zijn verheugd met de aanstelling van Harry van der Zee en de continuering van het lidmaatschap van Jan Koster en kijken er naar uit om samen te bouwen aan de Gouden Toekomst die voor ons ligt.

Raad van Commissarissen SC Cambuur

 


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen dinsdag 12 november, 17:20

Operatie geslaagd op naar volledig herstel! #sccambuur #nevergiveup https://t.co/wWT9a4JMwN

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 23:41

RT @SCCambuurLwd: Daniel Bouman mag zich deze week wederom melden bij Australië O23. De jonge Socceroos beleggen een trainingskamp in Ch…

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 11:53

@adamOsaussies @Justtred thanks mate!

Volg SC Cambuur
22.531
45441
4730
23089
SC Cambuur voor elkaar!