058-2963300

Jong Cambuur net niet langs GVVV

31 juli 2015, 19:24

Het is Jong Cambuur niet gelukt om de topper uit de Topklasse, GVVV uit Veenendaal, op het Blauw Wit’34-veld op zij te schuiven. De ploeg van Arne Slot en Dennis van der Ree mag zich dat zelf verwijten. Een flinke voorsprong bij de rust lag in de lijn van de verwachtingen. Cambuur speelde sprankelend voetbal, was heer en meester op alle fronten en had dat moeten uitdrukken in doelpunten. Dat laatste nu bleef uit. Een blanco stand na drie kwartier.

Daar kwam in de tweede helft rap verandering in. Rowdy van Putten schoot de 1-0 binnen en Torino Hunte tekende voor de 2-0. GVVV kwam echter terug naar 2-2. Jong Cambuur pakte vlak voor het einde de draad weer op: 3-2, doelpunt Mark Magan. Echter in de allerlaatste minuut lepelde GVVV een vrije trap achter keeper Johnatan Waterman. De trainers waren tevreden over het spel in het grootste deel van de wedstrijd, maar niet over dat in de laatste fase. ‘Als je beter bent moet niet makkelijker gaan spelen. Je moet constant doen wat je ervan je wordt gevraagd. De concentratie strak vasthouden. Dit is een goede les, want er zit een groot verschil tussen leuk spelen en profvoetbal.’