058-2963300

Jong Groningen/Cambuur simpel langs Jong NAC

11 augustus 2014, 20:39

Het Beloftenelftal van Groningen/Cambuur zal dit seizoen een paar wedstrijden in het Cambuur Stadion spelen. Om die doelstelling te onderstrepen speelde het team maandagavond in Leeuwarden een oefenwedstrijd tegen de Beloften van NAC uit Breda.

Voor de bezoekers werd de verre reis naar Leeuwarden geen prettig uitje. Groningen/Cambuur was op alle fronten de betere ploeg en won met gemak met 5-0. De score had nog hoger kunnen uitvallen als er iets zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen. Binnen de vijf minuten stond het al 2-0. Eerst door Oebele Schokker, die veelal in de spits opereerde, en vervolgens door Arjen Hagenauw. Hagenauw tekende in de negentiende minuut ook voor de 3-0. Een eigen goal vlak na de rust en een treffer in 68-ste minuut van Roland Baas bepaalden de eindstand. Voor dit oefenduel bestond redelijke belangstelling.

Opstelling Jong Groningen/Cambuur: Sietsma, Boutzamar (46. Baas), Mart Dijkstra (61. Berend Schootstra), Calvin Mac-Intosch, Ron Janzen, Bijl (46. Bob Schepers), Bos, Islamovic, Hagenauw (71. Arias), Oebele Schokker, Saban.