058-2963300
Justin Mathieu komt voorste linie SC Cambuur versterken

Justin Mathieu komt voorste linie SC Cambuur versterken

4 juli 2017, 13:00

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met FC Oss over de overgang van Justin Mathieu. De 21-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen. Over de hoogte van de transfersom worden geen mededelingen gedaan.

Mathieu doorliep de jeugdopleiding van Willem II en maakte daar ook zijn debuut in het betaalde voetbal. Later speelde hij nog voor Go Ahead Eagles en FC Oss. Afgelopen seizoen was hij met tien doelpunten en tien assists één van de productiefste spelers van de Ossenaren.

Technisch Directeur Gerald van den Belt is verheugd met de komst van de jonge aanvaller. “Justin is jong, talentvol en iemand die met zijn onmiskenbare kwaliteiten wedstrijden kan beslissen. Bovendien is het een temperamentvolle speler die wat dat betreft ook goed bij onze club gaat passen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17464
SC Cambuur voor elkaar!