058-2963300
Karim Rossi komt voorhoede SC Cambuur versterken

Karim Rossi komt voorhoede SC Cambuur versterken

24 augustus 2017, 13:20

Karim Rossi (23) mag zich vanaf nu officieel speler van SC Cambuur noemen. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen.

De afgelopen twee weken was Rossi op proef bij onze club en hier maakte hij dermate veel indruk op de technische staf dat hij een contract heeft afgedwongen. In het verleden was hij onder meer actief voor Hull City (Eng), Zulte Waregem (Bel) en FC Lugano (Zwi).

“Jong, sterk en enorm gretig”, roemt technisch directeur Gerald van den Belt de in Zurich geboren Rossi. “Het is een jongen die er alles aan wil doen om beter te worden en met heel veel drive en gif speelt. Met zijn lengte en kracht is hij bovendien een heel ander type spits dan Martijn (Barto red.) en Nigel (Robertha red.), dus we zijn blij dat we hem er vanaf nu bij hebben.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17464
SC Cambuur voor elkaar!