058-2963300
Kevin Schindler komend seizoen in het geel-blauw van SC Cambuur

Kevin Schindler komend seizoen in het geel-blauw van SC Cambuur

10 juli 2018, 12:00

SC Cambuur heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. Middenvelder Kevin Schindler is de achtste aanwinst van deze zomer en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. Wel moet hij nog medisch worden gekeurd.

Schindler, voormalig jeugdinternational en de afgelopen week op proefbasis al aanwezig op de training, doorliep de jeugdopleiding van Werder Bremen en kwam na verhuurperiodes bij Hansa Rostock, FC Augsburg en MSV Duisburg terecht in de 2.Bundesliga. Voor FC. St. Pauli speelde hij vervolgens drie seizoenen, om daarna de overstap te maken naar SV Wehen Wiesbaden. Het afgelopen seizoen zocht hij het avontuur in Amerika en verdedigde het shirt van FC Cincinnati.

Technisch manager Foeke Booy over de komst van de ervaren Duitser: “Met Kevin halen we de nodige ervaring binnen die deze jonge, gretige groep goed kan gebruiken. Hij is een leider en brengt enorm veel rust binnen en buiten de lijnen. Dat opgeteld bij zijn voetballende kwaliteiten maakt dat we zeer content zijn met zijn komst.”

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 maandag 22 april, 18:40

Excelente programa de @CLQC5 con Nacho González .. un gran profesional y jugador. El responsable de mi amor por la… https://t.co/eLYkAU1h62

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 19 april, 10:38

Match day Let's win again!#mizuno #mizunofootball #morelianeo2 #matchday #ミズノ #team #teammates https://t.co/MCuf4Q1Shp

Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 donderdag 18 april, 15:15

Con muchas ganas de ver este programa!! Muy buena iniciativa @CLQC5 !! https://t.co/6LwFkFGCcf

Volg SC Cambuur
21.297
44491
3710
18323
SC Cambuur voor elkaar!