058-2963300
KNVB-BEKER | Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Feyenoord

KNVB-BEKER | Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Feyenoord

7 november 2019, 9:30

Wat een héérlijke loting! SC Cambuur mag het in de 2e ronde van de KNVB-Beker opnemen tegen Feyenoord en dus mag om donderdag 19 december een grote geel-blauwe cirkel.

Omdat we nu al overladen worden met vragen over de kaartverkoop voor deze bekerkraker vind je hieronder alle praktische informatie. Het uitgangspunt is om onze seizoenkaarthouders zo veel mogelijk voorrang te geven bij de kaartverkoop.


SC Cambuur – Feyenoord
Donderdag 19 december, 20.45 uur
Cambuur Stadion

Kaarten aanschaffen voor deze wedstrijd is alleen mogelijk met een seizoen- of clubkaart van SC Cambuur. Er geldt een maximum van 2 kaarten per seizoen- of clubkaarthouder en de kaartverkoop is eerst alleen voor onze trouwe seizoenkaarthouders. Zij kunnen hun eigen stoel terugkopen en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen tegen het standaard tarief. Daarna is het de beurt aan de nieuwe (halve) seizoenkaarthouders en tot slot krijgen clubkaarthouders de kans om kaarten aan te schaffen.

Seizoenkaarthouders
De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders start op maandag 18 november vanaf 10.00 uur. Met je gebruikelijke inloggegevens kun je je eigen stoel terugkopen (Stoel terugkopen SC Cambuur – Feyenoord) en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen. We verzoeken om dit zoveel mogelijk online te doen, zodat we lange wachtrijen bij de administratie kunnen voorkomen. De vaste stoelen van onze seizoenkaarthouders worden tot woensdag 27 november 10.00 uur gereserveerd. Hierna is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen, maar kan het zijn dat je eigen plek niet meer beschikbaar is.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Halve seizoenkaarthouders
Heb je nu geen seizoenkaart, maar wil je de ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie live meemaken vanaf je eigen plek? Dan is de Halve Seizoenkaart iets voor jou! Deze is vanaf medio volgende week aan te vragen en hiermee ben je niet alleen aanwezig bij de competitiewedstrijden tegen onder andere De Graafschap en NAC Breda, je krijgt ook nog eens voorrang bij de kaartverkoop voor SC Cambuur – Feyenoord. Na de seizoenkaarthouders kunnen supporters met een halve seizoenkaart namelijk vanaf vrijdag 22 november om 10.00 uur kaarten aanschaffen.

> Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de halve seizoenkaarten

Clubkaarthouders
Tot slot is het de beurt aan de Clubkaarthouders. Vanaf woensdag 27 november om 12.00 uur kan iedereen met een clubkaart maximaal 2 kaarten aanschaffen. Nog niet in het bezit van een clubkaart? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, want zonder een clubkaart is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor SC Cambuur – Feyenoord. Let op: je kunt alleen een clubkaart aanvragen wanneer je geen seizoen- of clubkaarthouder bent van een andere BVO.

> Klik hier om een Clubkaart aan te vragen

Graag tot in het Cambuur Stadion!


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen dinsdag 12 november, 17:20

Operatie geslaagd op naar volledig herstel! #sccambuur #nevergiveup https://t.co/wWT9a4JMwN

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 23:41

RT @SCCambuurLwd: Daniel Bouman mag zich deze week wederom melden bij Australië O23. De jonge Socceroos beleggen een trainingskamp in Ch…

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 11:53

@adamOsaussies @Justtred thanks mate!

Volg SC Cambuur
22.531
45440
4730
23089
SC Cambuur voor elkaar!