058-2963300
Kom naar de Familie Fitdag van De Friesland en SC Cambuur

Kom naar de Familie Fitdag van De Friesland en SC Cambuur

12 september 2017, 17:16

Op 25 september aanstaande is het de Dag van de Vitaliteit en daarom organiseren De Friesland en SC Cambuur de Familie Fitdag in het Cambuur Stadion. Op deze dag is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo wordt er uiteraard een balletje getrapt op het hoofdveld (onder begeleiding van een aantal spelers), zijn er meerdere vitale workshops van professionele trainers en deskundigen en proef je de lekkerste en gezondste hapjes.

De Familie Fitdag is kortom een heerlijke middag/avond voor het hele gezin en begint om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Gratis voor verzekerden in het Cambuur Collectief
Supporters die lid zijn van het Cambuur Collectief kunnen gegarandeerd en gratis deelenemn aan de Familie Fitdag. Hoe? Heel simpel. Je hoeft alleen je gegevens achter te laten via onderstaande button en dan krijg je in de week voorafgaand aan de Familie Fitdag  een mail van ons met meer informatie.

> JA, IK MELD ME AAN VOOR DE FAMILIE FITDAG 

Geen lid, wel deelnemen
Zit je nog niet bij het Cambuur Collectief, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij de Familie Fitdag? Ook dan kun je je via bovenstaande link aanmelden. Onder alle inzendingen worden een aantal gelukkige deelnemers geselecteerd.

Graag tot op de Familie Fitdag!

Over De Friesland
De Friesland heeft ruim 600.000 verzekerden in Nederland. Klanten kiezen voor De Friesland vanwege de uitgebreide vergoedingen en de uitstekende klantenservice. Daarom ben je bij De Friesland verzekerd van de beste zorg.


Spelers tweets
Jurjan Mannes @JurjanMannes woensdag 22 november, 14:10

RT @StatuMentis: Truth is that our finest moments are most likely to occur when we're feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled…

Jurjan Mannes @JurjanMannes maandag 20 november, 12:14

RT @StatuMentis: "You have to rely on your preparation. You got to really be passionate and try to prepare more than anyone else, and put y…

IamAlvinDaniels @AlvinDaniels11 zaterdag 18 november, 15:44

RT @SCCambuurLwd: VIDEO Bekijk hier de reacties van Sipke Hulshoff, Martijn van der Laan en Marvin Peersman na afloop van de 1-0 zege o…

Volg SC Cambuur
21.297
44201
3028
15520
SC Cambuur voor elkaar!