058-2963300

(UPDATE) Laatste training voor Derby ontsierd door vuurwerk-incident

30 januari 2016, 18:08

Vanochtend trainde SC Cambuur voor de laatste keer voor De Derby en hierbij waren zoals altijd vele duizenden supporters aanwezig.

Het begin van de training werd ontsierd door een vuurwerkbom die vlakbij een steward ontplofte. De geraakte steward heeft verwondingen aan haar voet opgelopen en is hier vanmiddag met succes aan geopereerd. Naar omstandigheden maakt ze het goed. Namens de hele club wensen we haar heel veel sterkte toe.

Het mag voor zich spreken dat we dit incident enorm betreuren en hier zoveel afstand van nemen als maar mogelijk is. We gaan er dan ook alles aan doen om de dader(s) op te sporen en te straffen. We doen hierbij ook een beroep op de dader en/of getuigen om zich te melden bij de club.
______________________

*UPDATE*
Man meldt zich voor gooien vuurwerk in Cambuur Stadion

De politie heeft zaterdagmiddag een 31-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op het politiebureau aan de Holstmeerweg. Hij wordt ervan verdacht zaterdagochtend iets wat lijkt op een vuurwerkbom op het grasveld in het stadion te hebben gegooid tijdens de training van SC Cambuur.

De Politie heeft de zaak nu in onderzoek, zodra er ontwikkelingen zijn melden we dat direct.

Klik hier voor het persbericht van de Politie.

Foto: www.dijksfotografie.com


Instagram
Spelers tweets
Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 16 juli, 06:45

RT @SCCambuurLwd: Voor de oude muur van onze voorganger VV Leeuwarden: de (voorlopige) selectie van SC #Cambuur seizoen 2019/2020! Gas Ge…

Daniel Bouman @dan_bouman zaterdag 13 juli, 13:36

RT @SCCambuurLwd: 55. WISSEL: Bouman vervangt Jacobs.#CAMHAR (3-0)

Daniel Bouman @dan_bouman vrijdag 12 juli, 10:38

RT @SCCambuurLwd: REPORTAGE Het trainingskamp op Ameland zit erop, onze mannen zijn weer terug op het vasteland! CambuurTV was er bij e…

Volg SC Cambuur
21.297
44796
3814
SC Cambuur voor elkaar!