058-2963300
Marcel Keizer verlaat SC Cambuur en vertrekt naar Ajax

Marcel Keizer verlaat SC Cambuur en vertrekt naar Ajax

2 juni 2016, 14:56

Het hoofdtrainerschap van Marcel Keizer bij SC Cambuur is sneller dan verwacht ten einde gekomen. De oefenmeester heeft een aanbod van Ajax geaccepteerd en zal daar vanaf het nieuwe seizoen aan de slag gaan als trainer van Jong Ajax.

Medio februari van dit jaar nam Keizer het stokje over van de opgestapte Henk de Jong. Onder leiding van de geboren Badhoevedorper werd in elf wedstrijden vijf punten gepakt. Eerder was hij als speler negen seizoenen actief voor SC Cambuur en één jaar als technisch manager.

Algemeen Directeur Ard de Graaf is verrast door het besluit van de hoofdtrainer. “Dit hebben we niet aan zien komen en de timing is voor ons bovendien zeer ongelukkig. Marcel kan ondanks een doorlopend contract deze overstap maken door een aantal voorwaarden in zijn contract. Marcel heeft zich hier op beroepen en Ajax heeft hieraan voldaan. Dit hebben we te respecteren. Voor nu wensen we Marcel veel succes bij zijn nieuwe club en gaan we ons beraden om deze belangrijke positie op een liefst zo kort mogelijke termijn in te vullen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:30

WTF ! 🤔 https://t.co/ROZAACFuF4

Volg SC Cambuur
21.297
44758
3049
15486
SC Cambuur voor elkaar!