058-2963300
Marcel Keizer verlaat SC Cambuur en vertrekt naar Ajax

Marcel Keizer verlaat SC Cambuur en vertrekt naar Ajax

2 juni 2016, 14:56

Het hoofdtrainerschap van Marcel Keizer bij SC Cambuur is sneller dan verwacht ten einde gekomen. De oefenmeester heeft een aanbod van Ajax geaccepteerd en zal daar vanaf het nieuwe seizoen aan de slag gaan als trainer van Jong Ajax.

Medio februari van dit jaar nam Keizer het stokje over van de opgestapte Henk de Jong. Onder leiding van de geboren Badhoevedorper werd in elf wedstrijden vijf punten gepakt. Eerder was hij als speler negen seizoenen actief voor SC Cambuur en één jaar als technisch manager.

Algemeen Directeur Ard de Graaf is verrast door het besluit van de hoofdtrainer. “Dit hebben we niet aan zien komen en de timing is voor ons bovendien zeer ongelukkig. Marcel kan ondanks een doorlopend contract deze overstap maken door een aantal voorwaarden in zijn contract. Marcel heeft zich hier op beroepen en Ajax heeft hieraan voldaan. Dit hebben we te respecteren. Voor nu wensen we Marcel veel succes bij zijn nieuwe club en gaan we ons beraden om deze belangrijke positie op een liefst zo kort mogelijke termijn in te vullen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 18:25

RT @WV058: @K_Rossi9 Just back in time, to shoot us in the play offs to the eredivisie. Perfect to be back after such a long time Karim.

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

RT @Lisannescc: @K_Rossi9 Nice! Now on Friday to the first team in the base and give gas!

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

@AleuhSCC YESSSSSSSS!

Volg SC Cambuur
21.297
45287
3104
15571
SC Cambuur voor elkaar!