058-2963300
Marinus Dijkhuizen: “De supporters verdienen een thuisoverwinning”

Marinus Dijkhuizen: “De supporters verdienen een thuisoverwinning”

12 oktober 2017, 16:35

Morgen is het weer matchday in Leeuwarden en krijgen Marinus Dijkhuizen en zijn mannen de kans om zich te revancheren voor het gelijkspel tegen RKC en de nederlaag in en tegen Emmen. Op het persmoment werd alvast vooruitgeblikt op het duel van morgen tegen FC Oss.

Het mag voor zich spreken dat ook Dijkhuizen niet tevreden was met het optreden van zijn ploeg in Emmen. “We hebben daar een slechte beurt gemaakt, dat is duidelijk en moet snel beter. Na een hele goede week is het teleurstellend dat je niet van RKC en Emmen wint. Het wordt vooral ook hoog tijd dat we morgen thuis winnen, dat verdienen de supporters hier ook.”

Ondanks dat de resultaten niet helemaal waren zoals gehoopt was dat afgelopen week qua inzet niet te merken. Dijkhuizen: “Je zou kunnen zeggen dat we een vervelend goede week hebben gehad. Je houdt natuurlijk een slecht gevoel over aan die wedstrijd in Emmen, maar we hebben wel goed en intensief getraind. De toon was iets scherper en we hebben ook wat andere oefenvormen gedaan.”

Wel is de oefenmeester gedwongen om wat mutaties aan te brengen in zijn basiself. “Kevin van Kippersluis kan er morgen vanwege een enkelblessure niet bij zijn. Daarnaast zijn Alvin Daniels en Darren Rosheuvel wel weer op de weg terug, maar nog niet klaar voor vrijdag. Het verhaal van Karim Rossi is bekend, die zullen we nog een paar weken moeten missen.”

Tegenstander FC Oss begon voortvarend aan het seizoen met drie overwinningen in vier wedstrijden, maar is inmiddels in iets zwaarder vaarwater terecht gekomen. “Toch hebben ze met uitzondering van het duel tegen de Eagles niet slecht gespeeld. In uitwedstrijden spelen ze vaak met vijf man achterop en de kans is groot dat ze dat morgen hier in Leeuwarden ook weer gaan doen. Het is aan ons om daar een antwoord op te verzinnen en samen met de Twaalfde Man door die muur te breken.”

De aftrap van het duel tussen SC Cambuur en FC Oss is morgenavond om 20.00 uur. Voor het duel zijn voor alle tribunes nog kaarten verkrijgbaar in de VRIJE VERKOOP. Kom gezellig langs in onze Fanshop of koop ze hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 17 februari, 12:52

RT @CheemaAFC: Amazing video. Egypt's last game in the World Cup qualifiers, only a win will do but they concede a late equalizer.Focus o…

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 16 februari, 12:04

昨日、ひょんなご縁から人生初の舞台を観に行ってきました! 題名は『PLUTO』(プルートゥ)と言い、手塚治虫さんの『鉄腕アトム』に含まれる「地上最大のロボット」の回を原作としている浦沢直樹の漫画… https://t.co/5CKNWsmmqx

Karim Rossi @K_Rossi9 dinsdag 13 februari, 18:08

@nijpiescc @ezgjanalioski It’s going well thank you! Well as you know it was a serious injury so I’am taking my tim… https://t.co/jVkRkFjvqT

Volg SC Cambuur
21.297
45000
3061
15566
SC Cambuur voor elkaar!