058-2963300
Meld je nu aan voor het SC Cambuur Voetbalkamp in de herfstvakantie!

Meld je nu aan voor het SC Cambuur Voetbalkamp in de herfstvakantie!

10 oktober 2017, 16:25

Ook in de herfstvakantie organiseert SC Cambuur een Voetbalkamp voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Zo is het voor alle kinderen mogelijk om in de herfstvakantie 3 dagen voetbalplezier te beleven met SC Cambuur!

Het SC Cambuur Voetbalkamp vindt plaats op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 oktober, dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur bij SC Leovardia.

Deelnemers aan het SC Cambuur Voetbalkamp worden drie dagen begeleid door opgeleide SC Cambuur-trainers. Als deelnemer ontvang je verder:

–          je eigen SC Cambuur Voetbalkampen tenue
–          een vernieuwd SC Cambuur certificaat
–          iedere dag een lunch, gezonde snack en drinken
–          kans op leuke SC Cambuur prijzen
–          kans om gescout te worden voor de SC Cambuur jeugdopleiding
–          2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur

Hiernaast komen er twee eerste-elftalspelers langs om het SC Cambuur Voetbalkamp te bezoeken. De spelers voetballen met de deelnemers mee, geven voetbaltips, delen handtekeningen uit en natuurlijk kun je ook vragen aan ze stellen tijdens de persconferentie.

Meer informatie of inschrijven?
Om uw zoon/dochter in te schrijven voor het SC Cambuur Voetbalkamp in de herfstvakantie gaat u naar www.cambuur.nl/voetbalkampen. Het inschrijfgeld voor het 3-daagse voetbalkamp bedraagt € 129,- Op de website vindt u tevens meer informatie over het programma.

Keepersmiddag in de herfstvakantie
Los van het SC Cambuur Voetbalkamp wordt er ook weer een keepersmiddag in het stadion georganiseerd. De keepersmiddag vindt plaats op maandag 23 oktober van 14:30 uur – 17:30 uur. Inschrijven voor deze middag is eveneens mogelijk via www.cambuur.nl/voetbalkampen. De kosten voor deze keepersmiddag bedragen € 25,00.


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 17 februari, 12:52

RT @CheemaAFC: Amazing video. Egypt's last game in the World Cup qualifiers, only a win will do but they concede a late equalizer.Focus o…

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 16 februari, 12:04

昨日、ひょんなご縁から人生初の舞台を観に行ってきました! 題名は『PLUTO』(プルートゥ)と言い、手塚治虫さんの『鉄腕アトム』に含まれる「地上最大のロボット」の回を原作としている浦沢直樹の漫画… https://t.co/5CKNWsmmqx

Karim Rossi @K_Rossi9 dinsdag 13 februari, 18:08

@nijpiescc @ezgjanalioski It’s going well thank you! Well as you know it was a serious injury so I’am taking my tim… https://t.co/jVkRkFjvqT

Volg SC Cambuur
21.297
45000
3061
15567
SC Cambuur voor elkaar!