058-2963300
MindUp vanavond op bezoek in het maatschappelijk vak

MindUp vanavond op bezoek in het maatschappelijk vak

2 februari 2018, 15:04

Na drie weken zonder thuiswedstrijd spelen we vanavond eindelijk weer in ons eigen stadion. Net als iedere andere thuiswedstrijd hebben we vanavond tijdens de wedstrijd SC Cambuur- Go Ahead Eagles weer een aantal verschillende organisaties op bezoek.

Maatschappelijk vak
In het maatschappelijk vak zullen vanavond medewerkers en vrijwilligers van MindUp aanwezig zijn. MindUp begeleidt mensen met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek, die hen beperkt bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. De cliënten van MindUp volgen bijvoorbeeld trainingen waar ze vaardigheden leren die nodig zijn bij het wonen en werken. Daarnaast doen ze onder begeleiding werkervaring op bij een extern bedrijf of binnen een werkplek van MindUp.

Dragers van het doek
De kinderen van groep 6 van de Koningin Wilhelminaschool in Leeuwarden zullen vanavond voorafgaand aan de wedstrijd het doek van Cambuur Verbindt op het veld dragen. Twee weken geleden werd er in het kader van de Nationale Voorleesdagen nog aan hen voorgelezen door Erik Cummins.

Dag van het vergeten kind
Afgelopen woensdag werd de dag van het vergeten kind georganiseerd in het Cambuur Stadion. Een prachtige dag vol activiteiten voor kwetsbare jongeren die wel een extra steun in de rug kunnen gebruiken. Zo’n 25 kinderen genoten van een dag vol plezier. Aan het einde van de dag kregen zij ook nog een uitnodiging om de wedstrijd van vanavond bij te wonen.

Wij wensen iedereen een plezierige wedstrijd toe!


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 18 december, 09:57

RT @richard_conway: Mourinho sackedManchester United announces that manager Jose Mourinho has left the club with immediate effect. The…

Sai van Wermeskerken @saivw11 maandag 17 december, 06:47

RT @evolvingdata: / 【オランダ2部:SCカンブール】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \ 第18節のハイライトを更新しました! DFファン・ウェルメスケルケン際はフル出場(現在今季全試合フル出場中)も、チームは0-1で惜しくも敗戦。現在12位。…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen zaterdag 15 december, 10:56

Miss weekly #trots https://t.co/rnxGaB6fnq

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3596
17056
SC Cambuur voor elkaar!