058-2963300
Oldstars SC Cambuur in actie op toernooi in Den Haag

Oldstars SC Cambuur in actie op toernooi in Den Haag

9 oktober 2017, 16:35

In het kader van Nationale Ouderendag werd afgelopen vrijdag net als vorig jaar het Oldstars toernooi georganiseerd in het Cars Jeans stadion van ADO Den Haag. Daarbij waren natuurlijk ook de Oldstars van SC Cambuur aanwezig. Na het vroege vertrek en het carpoolen met de Oldstars van FC Groningen kon om klokslag 12.00 uur de gezamenlijke warming- up van start gaan.

Het toernooi

Na de warming- up stonden de eerste wedstrijden op de planning. De Oldstars van SC Cambuur speelden in totaal vier wedstrijden en dit ging zeer verdienstelijk. Zo werden er onder andere overwinningen geboekt op SC Heerenveen en FC Groningen. De overige wedstrijden tegen respectievelijk Heracles Almelo en FC Twente gingen jammer genoeg net verloren. Echter, bij de Oldstars staat het winnen van het toernooi of de wedstrijden niet centraal. Het gaat vooral om het bewegen en het sociale aspect. Dat er dan tussendoor ook nog even een overwinning wordt geboekt is natuurlijk een fijne bijkomstigheid.

Na het toernooi werd de dag gezellig afgesloten met een gezamenlijk hapje en drankje.

Al met al een zeer geslaagde dag voor onze Oldstars! Onderstaande foto’s werden gemaakt tijdens het toernooi:


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 18:25

RT @WV058: @K_Rossi9 Just back in time, to shoot us in the play offs to the eredivisie. Perfect to be back after such a long time Karim.

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

RT @Lisannescc: @K_Rossi9 Nice! Now on Friday to the first team in the base and give gas!

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

@AleuhSCC YESSSSSSSS!

Volg SC Cambuur
21.297
45293
3104
15565
SC Cambuur voor elkaar!