058-2963300
PAX Groep ook volgend seizoen Co-sponsor SC Cambuur

PAX Groep ook volgend seizoen Co-sponsor SC Cambuur

18 juni 2018, 10:39

De PAX Groep blijft ook komend seizoen verbonden aan SC Cambuur als Co-sponsor. Het is al het 54e jaar op rij dat het bedrijf met inmiddels zeven vestigingen in Nederland zich heeft verbonden aan de club. PAX mag zich daarmee met recht een sponsor van het eerste uur noemen.

Algemeen directeur Sjoerd Plantinga van de PAX Groep licht toe: “De band tussen Cambuur en PAX dateert bijna van de oprichting van de club en is daarmee ijzersterk. De waarden van de club passen bij ons bedrijf en we versterken elkaar op vele gebieden. In de afgelopen seizoenen stonden we ook nog op de achterkant van het Cambuur-shirt, deze ruimte gunnen we in het nieuwe jaar aan een andere partij.”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, is uiteraard zeer content met dit heugelijke nieuws. “Het is van groot belang dat het bedrijfsleven ons blijft steunen in deze voor de club zo belangrijke fase. We danken PAX Groep dan ook voor de trouwe steun en het vertrouwen.”

Over PAX
PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Door het combineren van logistieke disciplines biedt PAX Groep een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Wij vertalen uw wensen in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen.

PAX Groep bestaat uit verschillende specialisaties binnen de volgende disciplines: wegtransport, speciaal transport, project forwarding, CASTLE, industriële dienstverlening en logistieke engineering.


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 25 september, 21:18

@cambuuranita Just thought about your twit haha. Crazy 🤣🤷‍

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 24 september, 19:42

@PrestigeSports_ Next celebration

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 24 september, 19:42

Ням https://t.co/lIPS7ziQZR

Volg SC Cambuur
21.297
44301
3560
16198
SC Cambuur voor elkaar!