058-2963300
LAATSTE KANS: Profiteer van korting op je premie met het Cambuur Collectief

LAATSTE KANS: Profiteer van korting op je premie met het Cambuur Collectief

29 december 2017, 16:32

De decembermaand is al duur genoeg. Daarom helpen we je graag met het besparen van kosten! De Friesland Zorgverzekeraar is de partner in Vitaliteit van SC Cambuur en werkt nu al een aantal jaar met ons samen. Met het Cambuur Collectief kun je direct 8% besparen op je zorgpremie! En het mooie is: hiermee help je ook nog eens de club!

Voordelen van het Cambuur Collectief
Naast de directe korting op je basis en aanvullende verzekering maak je ook nog kans op een exclusieve VIP-avond in het Cambuur Stadion, een gesigneerd wedstrijdshirt of -bal en krijg je bovendien 10% korting in de officiële Cambuur Fanshop. Maar dat is nog niet alles: alle deelnemers aan het Collectief dingen ook mee naar de hoofdprijs bestaande uit 2 kaarten voor de volksclub van Duitsland: Borussia Dortmund.

Darren Rosheuvel en Pieter Bos zetten alle voordelen nog eens op een rijtje:

Overstappen
Wacht daarom niet langer en stap vandaag nog over naar het Supporterscollectief van De Friesland en SC Cambuur. Overstappen van zorgverzekeraar kan tot 1 januari 2018 en is bovendien heel gemakkelijk. Ga naar www.defriesland.nl/cambuur, volg de simpele stappen en sluit je aan!

Bestaande klanten
Heb je al een zorgverzekering afgesloten bij De Friesland, maar wil je wel meeprofiteren? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod. Volg hiervoor de stappen op de website (via bovenstaande link).


Instagram
Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 21 januari, 04:48

It’s that time!!!!! Come On! @volkan_oezdemir #NoTime #UFC220 https://t.co/rt7j6BVAm2

Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 19 januari, 23:05

Can’t wait for this fight!!!! Come on @volkan_oezdemir #UFC220 https://t.co/1V4uwqsAl8

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Volg SC Cambuur
21.297
44782
3049
SC Cambuur voor elkaar!