058-2963300
René Hake: “Onze taak om opnieuw drie punten te pakken”

René Hake: “Onze taak om opnieuw drie punten te pakken”

12 april 2018, 14:42

Met de overwinning op Jong AZ afgelopen maandag deed SC Cambuur goede zaken in de strijd om de Play-Off-plekken. Morgenavond gaan onze mannen op bezoek bij FC Dordrecht om opnieuw de volle buit te pakken en met hoofdtrainer René Hake blikken we alvast vooruit op dit duel.

De oefenmeester mocht vanochtend niet klagen wat betreft het aantal spelers dat hij tot zijn beschikking had. “De groep wordt steeds groter en groter. Martijn Barto traint sinds gisteren weer volledig mee met de groep en zit morgenavond weer bij de selectie. Ook Ricardo Kip is op de weg terug van zijn hamstringblessure, al moeten we nog beslissen of hij er tegen Dordrecht bij is.”

Ook de langgeblesseerden Karim Rossi, Nigel Robertha, Furdjel Narsingh en Omar El Baad draaien weer grotendeels mee met de groepstrainingen. Hake: “Deze jongens zijn echter nog niet zo ver dat ze al minuten kunnen gaan maken in het eerste. ”

In de afgelopen twee weken werden maar liefst tien punten gepakt tegen directe concurrenten op de ranglijst. “Als je in zo’n druk schema zulke resultaten behaald, dan kun je ze spreken van een goede periode. Kijkend naar de wedstrijden vind ik wel dat er nog veel ruimte is voor verbetering. Zo moeten we leren om wedstrijden eerder naar onze hand te zetten en te beslissen.”

Tegenstander FC Dordrecht, knap winnaar van de derde periodetitel, is momenteel aan een mindere fase bezig. Toch wil Hake hier niet te veel naar kijken. “Het is een wedstrijd op zich en Dordrecht heeft voorin ook de nodige kwaliteit om doelpunten te maken. Wij moeten ervoor zorgen dat wij onze taken goed uitvoeren, zodat wij uiteindelijk met de drie punten aan de haal gaan.

Het duel FC Dordrecht – SC Cambuur wordt morgenavond om 20.00 uur afgetrapt. Het duel is zoals gebruikelijk te volgen via de radioverslagen van Omrop Fryslân en Omroep Leo en daarnaast wordt je op onze sociale media ook op de hoogte houden van alle gebeurtenissen in Dordrecht.

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 14 december, 10:11

@FashionNovaHelp Hi, my girlfriend placed 3 orders a few weeks ago. The tracking says it has been delivered on 3rd… https://t.co/rqqhgQR9XP

Karim Rossi @K_Rossi9 woensdag 12 december, 11:07

@Andor_F From this angle it doesn’t look like a penalty, but on the pitch and from the referee’s angle you could se… https://t.co/v4hX4cpFCQ

Sai van Wermeskerken @saivw11 dinsdag 11 december, 07:22

RT @evolvingdata: / 【海外で活躍する日本人選手!】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \オランダ2部のSCカンブール所属に所属するDFファン・ウェルメスケルケン際選手の出場&ハイライト等をご紹介! @saivw11 https://t.co/bb…

Volg SC Cambuur
21.297
44297
3595
17027
SC Cambuur voor elkaar!