058-2963300

Riwal Hoogwerkers nieuwe mouwsponsor SC Cambuur

19 september 2015, 11:29

Op commercieel gebied heeft SC Cambuur de wind nog altijd goed in de zeilen. Dat blijkt wel uit de stabiliteit en trouw van de bestaande sponsoren, maar zeker ook uit de aanwas van nieuwe sponsoren. Eén van die nieuwe leden is Riwal Hoogwerkers, een familiebedrijf dat tegenwoordig actief is in de hele Benelux en vanaf heden ook te zien is op de mouw van het Cambuur-shirt.

Ron Vermeulen, Marketing Manager bij Riwal, is zeer content met de nieuwe overeenkomst. “Sinds 2 jaar is Riwal actief in het hoge noorden. Wij zijn sinds de opening van onze vestiging in Leek vriendelijk ontvangen in deze regio. Om onze lokale betrokkenheid te tonen, onze successen te delen en de naamsbekendheid te vergroten, is Riwal Groningen vanaf heden shirtsponsor van SC Cambuur.”

Ook Ard de Graaf, Algemeen Directeur van SC Cambuur is verheugd met de samenwerking. “Riwal is een fantastisch merk en een zeer betrouwbaar bedrijf, dus uiteraard zijn we blij en trots om ze te mogen verwelkomen. Je merkt in het hele land dat SC Cambuur een enorme gunfactor heeft en dat zie je zeker ook terug op commercieel gebied.”

Foto: SC Cambuur


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:30

WTF ! 🤔 https://t.co/ROZAACFuF4

Volg SC Cambuur
21.297
44757
3049
15485
SC Cambuur voor elkaar!