058-2963300
SC Cambuur en Amstel Bier verlengen samenwerking

SC Cambuur en Amstel Bier verlengen samenwerking

26 juli 2018, 13:41

Goed nieuws voor de bierdrinkende supporters! Ook de komende tien jaar zal er Amstel Bier stromen uit de taps in het Cambuur Stadion. Club en brouwer hebben na twee succesvolle periodes van vijf jaar een nieuwe overeenkomst afgesloten.

De samenwerking is in de eerste seizoenen gericht op het optimaliseren van de situatie in het huidige stadion en daarnaast zijn er vervolgafspraken gemaakt voor het nieuwe Cambuur Stadion.

Algemeen Directeur Ard de Graaf is verheugd met de verlenging van de samenwerking. “Amstel Bier en SC Cambuur hebben een langdurige relatie die gestoeld is op vertrouwen en het versterken van elkaar. Dit hernieuwde partnership voor de lange termijn is daar een prachtig voorbeeld van en samen gaan we de schouders zetten onder de groei van SC Cambuur.”

Ook Frank Veerman, regiodirecteur van Amstel, is zeer content met het vernieuwde partnership. “We zijn verheugd de samenwerking als trotse partner van SC Cambuur met Amstel te kunnen voortzetten. Met de supporters hopen we te proosten op sportieve successen, niet alleen met Amstel bier, maar ook met Amstel Radler, speciaalbier of 0.0. Het is daarnaast een voorrecht om met SC Cambuur vooruit te mogen blikken op het nieuwe stadion.”

Foto: SC Cambuur