058-2963300
SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

14 juli 2017, 22:29

SC Cambuur heeft vrijdagavond op het natuurgras van Leovardia met 2-3 de oefenwedstrijd tegen Almere City FC verloren. Het was geen pot om lang bij stil te blijven staan. Voor de rust was er weinig om je over op te winden, de tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Trainer Marinus Dijkhuizen oogde redelijk tevreden. ‘Een prima potje na zo’n korte voorbereiding.’ Vergeleken bij vorig seizoen is Cambuur twaalf spelers kwijtgeraakt. Daar zijn er vier voor in de plaats gekomen. Dus is er nog wat ruimte voor nieuwe krachten. Op het Kalverdijkje mochten drie spelers van het beloften team hun opwachting maken en dat deden ze niet slecht.

Almere opende de score na bijna een half uur door een goal van Quekel. In de tweede helft kwam Cambuur langszij door een prima doelpunt van Nigel Robertha. Het werd nog leuker voor de thuisclub toen Rutger Etten met een gave voorzet Nino van den Beemt in staat stelde Cambuur op 2-1 te brengen. Even kreeg je het idee dat dit de opmaat voor een leuke overwinning zou zijn. De ploeg van Jack de Gier vocht echter terug: 2-2 door Tadmine en zelfs 2-3 door Van Hilten.

Ondanks de regen waren er verbluffend veel toeschouwers, zelfs Fred Grim, die een band heeft met beide clubs, stond langs de lijn. Op de inloopshirts van SC Cambuur prijkte nummer 34, een bewijs van medeleven met ‘Appie’ Nouri.

De beginopstelling van Cambuur was: Bos; Lilipaly, Steenvoorden, aanvoerder Schilder, Peersman; Mannes, Kip, Janota; Daniels, Barto, Mathieu.

Na de rust kwamen Houtkoop en Boerlage in het veld en na verloop tijd ook Bakker, El Baad, Boutzamar, Touré, Robertha, Etten en Claver.

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 15 juli, 19:26

RT @CambuurVerbindt: En we zijn los! Finale #CambuurTvoetbal in het @SCCambuurLwd stadion! #KevinSchindler en #AndrejsCiganiks wensen de te…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 15 juli, 19:22

RT @Andor_F: De volledige interviews met René Hake, Kevin van Kippersluis en Andrejs Ciganiks (in het Duits) zijn hier te vinden: https://t…

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 12 juli, 19:16

Great to be back out there! ‍ #PreSeason #GameFace #Cambuur #NewHaircut @ Leewarden, Friesland, Netherlands https://t.co/NDireQibBD

Volg SC Cambuur
21.297
44180
3141
15519
SC Cambuur voor elkaar!