058-2963300
SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

14 juli 2017, 22:29

SC Cambuur heeft vrijdagavond op het natuurgras van Leovardia met 2-3 de oefenwedstrijd tegen Almere City FC verloren. Het was geen pot om lang bij stil te blijven staan. Voor de rust was er weinig om je over op te winden, de tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Trainer Marinus Dijkhuizen oogde redelijk tevreden. ‘Een prima potje na zo’n korte voorbereiding.’ Vergeleken bij vorig seizoen is Cambuur twaalf spelers kwijtgeraakt. Daar zijn er vier voor in de plaats gekomen. Dus is er nog wat ruimte voor nieuwe krachten. Op het Kalverdijkje mochten drie spelers van het beloften team hun opwachting maken en dat deden ze niet slecht.

Almere opende de score na bijna een half uur door een goal van Quekel. In de tweede helft kwam Cambuur langszij door een prima doelpunt van Nigel Robertha. Het werd nog leuker voor de thuisclub toen Rutger Etten met een gave voorzet Nino van den Beemt in staat stelde Cambuur op 2-1 te brengen. Even kreeg je het idee dat dit de opmaat voor een leuke overwinning zou zijn. De ploeg van Jack de Gier vocht echter terug: 2-2 door Tadmine en zelfs 2-3 door Van Hilten.

Ondanks de regen waren er verbluffend veel toeschouwers, zelfs Fred Grim, die een band heeft met beide clubs, stond langs de lijn. Op de inloopshirts van SC Cambuur prijkte nummer 34, een bewijs van medeleven met ‘Appie’ Nouri.

De beginopstelling van Cambuur was: Bos; Lilipaly, Steenvoorden, aanvoerder Schilder, Peersman; Mannes, Kip, Janota; Daniels, Barto, Mathieu.

Na de rust kwamen Houtkoop en Boerlage in het veld en na verloop tijd ook Bakker, El Baad, Boutzamar, Touré, Robertha, Etten en Claver.

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jurjan Mannes @JurjanMannes woensdag 22 november, 14:10

RT @StatuMentis: Truth is that our finest moments are most likely to occur when we're feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled…

Jurjan Mannes @JurjanMannes maandag 20 november, 12:14

RT @StatuMentis: "You have to rely on your preparation. You got to really be passionate and try to prepare more than anyone else, and put y…

IamAlvinDaniels @AlvinDaniels11 zaterdag 18 november, 15:44

RT @SCCambuurLwd: VIDEO Bekijk hier de reacties van Sipke Hulshoff, Martijn van der Laan en Marvin Peersman na afloop van de 1-0 zege o…

Volg SC Cambuur
21.297
44201
3028
15520
SC Cambuur voor elkaar!