058-2963300
SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

SC Cambuur verliest nipt van Almere City FC

14 juli 2017, 22:29

SC Cambuur heeft vrijdagavond op het natuurgras van Leovardia met 2-3 de oefenwedstrijd tegen Almere City FC verloren. Het was geen pot om lang bij stil te blijven staan. Voor de rust was er weinig om je over op te winden, de tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Trainer Marinus Dijkhuizen oogde redelijk tevreden. ‘Een prima potje na zo’n korte voorbereiding.’ Vergeleken bij vorig seizoen is Cambuur twaalf spelers kwijtgeraakt. Daar zijn er vier voor in de plaats gekomen. Dus is er nog wat ruimte voor nieuwe krachten. Op het Kalverdijkje mochten drie spelers van het beloften team hun opwachting maken en dat deden ze niet slecht.

Almere opende de score na bijna een half uur door een goal van Quekel. In de tweede helft kwam Cambuur langszij door een prima doelpunt van Nigel Robertha. Het werd nog leuker voor de thuisclub toen Rutger Etten met een gave voorzet Nino van den Beemt in staat stelde Cambuur op 2-1 te brengen. Even kreeg je het idee dat dit de opmaat voor een leuke overwinning zou zijn. De ploeg van Jack de Gier vocht echter terug: 2-2 door Tadmine en zelfs 2-3 door Van Hilten.

Ondanks de regen waren er verbluffend veel toeschouwers, zelfs Fred Grim, die een band heeft met beide clubs, stond langs de lijn. Op de inloopshirts van SC Cambuur prijkte nummer 34, een bewijs van medeleven met ‘Appie’ Nouri.

De beginopstelling van Cambuur was: Bos; Lilipaly, Steenvoorden, aanvoerder Schilder, Peersman; Mannes, Kip, Janota; Daniels, Barto, Mathieu.

Na de rust kwamen Houtkoop en Boerlage in het veld en na verloop tijd ook Bakker, El Baad, Boutzamar, Touré, Robertha, Etten en Claver.

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 19 januari, 23:05

Can’t wait for this fight!!!! Come on @volkan_oezdemir #UFC220 https://t.co/1V4uwqsAl8

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Volg SC Cambuur
21.297
44761
3049
15488
SC Cambuur voor elkaar!