058-2963300
SC Cambuur versterkt zich met Sai van Wermeskerken

SC Cambuur versterkt zich met Sai van Wermeskerken

21 augustus 2017, 15:24

SC Cambuur heeft zich per direct versterkt met Sai van Wermeskerken. De 23-jarige rechtsback komt over van FC Dordrecht. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 2 jaar (met een optie voor nog een seizoen).

Sai van Wermeskerken streek in 2013 neer bij FC Dordrecht, de club waar hij ook zijn debuut maakte in het profvoetbal. Hij werd geboren in Nederland maar groeide op in Japan. Afgelopen twee seizoenen was hij de vaste rechtsback van FC Dordrecht.

“Een gedreven speler die met zijn aanvallende spel goed bij Cambuur past”. Aldus technisch directeur Gerald van den Belt. “De combinatie van het vertrek van Stefano Lilipaly en de blessure van Jordy van Deelen heeft er toe geleid dat de bezetting op de back-positie erg dun is. We hebben dit gelukkig kunnen ondervangen met het aantrekken van Sai”.

Welkom bij de club Sai, veel succes!

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17464
SC Cambuur voor elkaar!