058-2963300
Seizoenkaarthouders: Neem iemand mee voor een tientje!

Seizoenkaarthouders: Neem iemand mee voor een tientje!

13 maart 2018, 15:20

Vrijdag komt met N.E.C. Nijmegen de koploper van de Jupiler League op bezoek in Leeuwarden. Een prachtig affiche, maar ook eentje die heel belangrijk is voor SC Cambuur in de strijd om de Play-Offs. Het stadion moet dus zo vol mogelijk en daarom hebben we een speciale actie in het leven geroepen voor onze Seizoenkaarthouders.

Als Seizoenkaarthouder kun je bij deze wedstrijd namelijk een vriend, familielid, kennis of buurman kennis laten maken met een Avondje Cambuur voor slechts € 10,-! Onderstaand vind je alle praktische informatie.


SC Cambuur – N.E.C.
Vrijdag 16 maart, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Op welke tribune je ook zit of staat, vrijdag kun je als Seizoenkaarthouder maximaal 2 personen meenemen voor slechts € 10,- per kaart.

Hoe je dit doet? Heel makkelijk! Ga naar onze Online Kaartverkoop, log in met je account (rechtsboven), selecteer de stoel(en) in ons digitale stadion en de korting wordt automatisch verrekend. Je hoeft hierna alleen nog maar af te rekenen en dan sturen we je de kaarten direct via de mail.

Kom je er niet uit of heb je een vraag of opmerking? Stuur dan ons dan een bericht via de mail (info@cambuur.nl) of social media.

Let op: profiteren van deze actie kan alleen online.

Graag tot vrijdag!

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Sai van Wermeskerken @saivw11 woensdag 26 september, 14:28

逆転決勝ゴール カップ戦1回戦 vs SVV ScheveningenThank you for everybody who support me and happy for me I'm happy with yo… https://t.co/u7IMpcc27b

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 25 september, 21:18

@cambuuranita Just thought about your twit haha. Crazy 🤣🤷‍

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 24 september, 19:42

@PrestigeSports_ Next celebration

Volg SC Cambuur
21.297
44300
3561
16203
SC Cambuur voor elkaar!