058-2963300
Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur

Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur

28 juni 2018, 14:27

Het gaat goed met de jeugdopleiding van SC Cambuur! Afgelopen seizoen werden drie van de vier teams kampioen en zijn op er alle gebieden stappen gezet. Om deze groei vast te houden zijn we op zoek naar versterkingen op meerdere gebieden. Alle huidige vacatures vind je hieronder.

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van één van de vacatures? Klik dan snel op de uitgebreide functieomschrijving onder de tekst om te kijken of het echt iets voor je is. Ben je een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Assistent scheidsrechter / Grensrechter
We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar grensrechters om te assisteren bij onze teams. Een goede en betrouwbare grensrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Al onze teams nemen deel aan landelijke competities van hoog niveau. De rol van grensrechter kán eventueel gecombineerd worden met die van teammanager. Mocht je enthousiast zijn om grensrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere teammanager of grensrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

> VACATURE Grensrechter

Jeugdscout en relatiebeheerder
Wij willen talentvolle spelers uit onze eigen regio de kans geven in onze jeugdopleiding. Om geen talent verloren te laten gaan, zijn wij op zoek naar versterking voor onze scouting. Als scout krijg je een eigen regio binnen ons verzorgingsgebied. Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de scouting en het relatiebeheer met de amateurverenigingen. We vinden het erg belangrijk om goed in contact te staan met alle amateurverenigingen in onze regio en de scouts zijn daar een belangrijk onderdeel in.

> VACATURE Jeugdscout en relatiebeheerder

Verzorg(st)er jeugdteam
Wat betreft verzorging en medische begeleiding zoeken we nog versterking bij een team op de zaterdagen (en/of eventueel doordeweekse wedstrijden). Op dit moment is de positie als verzorg(st)er bij ons Onder 13 nog beschikbaar, maar zijn er ook mogelijkheden om bij andere teams samen te werken met een andere verzorg(st)er zodat je de zaterdagen kunt afwisselen.

> VACATURE Verzorg(st)er jeugdteam

Verslaggever jeugdwedstrijden
Wij willen graag meer ruchtbaarheid geven aan (de wedstrijden van) onze jeugdopleiding. Hiervoor zoeken wij iemand die het leuk vindt wedstrijdverslagen te schrijven of interviews te houden over onze jeugdteams. Het verslag van deze wedstrijden is vervolgens te lezen op het digitale thuis van onze club: www.cambuur.nl. De rol als verslaggever is op een flexibele manier in te vullen, waarbij je aanwezigheid bij tenminste één wedstrijd op zaterdag gevraagd zal worden.

> VACATURE Verslaggever

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 15 juli, 19:26

RT @CambuurVerbindt: En we zijn los! Finale #CambuurTvoetbal in het @SCCambuurLwd stadion! #KevinSchindler en #AndrejsCiganiks wensen de te…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 15 juli, 19:22

RT @Andor_F: De volledige interviews met René Hake, Kevin van Kippersluis en Andrejs Ciganiks (in het Duits) zijn hier te vinden: https://t…

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 12 juli, 19:16

Great to be back out there! ‍ #PreSeason #GameFace #Cambuur #NewHaircut @ Leewarden, Friesland, Netherlands https://t.co/NDireQibBD

Volg SC Cambuur
21.297
44180
3141
15519
SC Cambuur voor elkaar!