058-2963300
VHC ActiFood nieuwe Business Partner SC Cambuur

VHC ActiFood nieuwe Business Partner SC Cambuur

9 juli 2018, 11:50

SC Cambuur heeft een nieuwe Business Partner. VHC ActiFood uit Oosterwolde heeft de handtekening gezet onder een contract voor de komende drie seizoenen. De overeenkomst is gericht op de huidige situatie en ook is er een doorkijk gemaakt naar een samenwerking in het nieuwe Cambuur Stadion.

Als onderdeel van de samenwerking gaat VHC ActiFood onder meer het restaurant-gedeelte in het hoofdgebouw van het stadion opnieuw inrichten. De opening hiervan is voor de start van de competitie medio augustus.

Algemeen Directeur Ard de Graaf over de deal: “Een geweldig contract voor beide partijen. ActiFood is al jaren een belangrijke leverancier van de club, maar we groeien nu door naar een partnership op meerdere fronten. Zeker met de stadionplannen in het vooruitzicht kijken we uit naar een mooie en vruchtbare samenwerking.”

Op de foto poseren van links naar rechts Evert Blaauw, Edwin Bokkers en Geert Stuve namens ActiFood en Ard de Graaf namens SC Cambuur.

 

 


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17464
SC Cambuur voor elkaar!