058-2963300

Volg jij ons al op social media?

26 juni 2014, 11:51

Als echte volksclub willen we graag dicht bij de mensen staan die de club een warm hart toedragen. Zeker ook online willen we onze supporters zo goed mogelijk op de hoogte houden van alles wat er speelt binnen de club en hierbij zo open en direct mogelijk communiceren met onze achterban.

Door dit binnen onze mogelijkheden zo goed en consequent mogelijk te doen zijn we eind vorig jaar door internetwatcher Coosto (www.coosto.nl) zelfs uitgeroepen tot  ‘Sociaalste (online) club van de Eredivisie’, als club die het vaakst het gesprek aangaat met haar fans op social media. Hierbij maken we gebruik van verschillende (sociale) media, die we allemaal op een andere manier benutten. Wil je ook altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste Cambuur-nieuws en bovendien profiteren van spectaculaire acties en kortingen? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en/of Youtube!

Hieronder vind je alle officiële accounts van SC Cambuur. Volg jij ons al?

Twitter: www.twitter.com/sccambuurlwd
Facebook: www.facebook.com/sccambuur
Instagram: www.instagram.com/sccambuurlwd
Youtube: www.youtube.com/SCCambuurTV

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 18:25

RT @WV058: @K_Rossi9 Just back in time, to shoot us in the play offs to the eredivisie. Perfect to be back after such a long time Karim.

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

RT @Lisannescc: @K_Rossi9 Nice! Now on Friday to the first team in the base and give gas!

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

@AleuhSCC YESSSSSSSS!

Volg SC Cambuur
21.297
45287
3104
15571
SC Cambuur voor elkaar!