058-2963300
Vrijdag OKTOBERFEST rondom SC Cambuur – FC Oss

Vrijdag OKTOBERFEST rondom SC Cambuur – FC Oss

11 oktober 2017, 13:11

Aanstaande vrijdag gaan we weer massaal naar het stadion voor hopelijk de eerste driepunter in eigen huis van het seizoen, maar gezellig gaat het vooraf hoe dan ook worden! Rondom de wedstrijd wordt er namelijk een heus Oktoberfest georganiseerd door het hele stadion.

Wat je hier precies van gaat merken? Om te beginnen worden er vanaf nu halve liters bier verkocht bij de bierkiosken die tot de winterstop verkrijgbaar zijn voor een introductieprijs van € 3,80. Daarnaast wordt de muziek aangepast, zijn de bratwursten bij de frietkramen in de aanbieding en zijn er onder deskundige begeleiding van een aantal Heidi’s Duitse bierspellen te doen.

Voor de Noord-tribune kun je daarnaast een potje armworstelen tegen de voormalig sterkste man van Nederland en tevens Cambuur-supporter Jan ‘Der Hulk’ Wagenaar.

➡️ Heb je nog geen kaartje of wil je vrienden/familie meenemen naar het stadion? Kom dan gezellig langs in de Fanshop of koop je kaarten hier online in de VRIJE VERKOOP.

PS Het is vanaf nu ook mogelijk om te pinnen bij de reguliere kiosken door het hele stadion

 


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 23 oktober, 20:06

RT @MachielBraaksma: @K_Rossi9 Good attitude! Looking forward you'll joining our team again

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 23 oktober, 19:26

Challenges make life interesting, overcoming them is what makes them Meaningful ! … https://t.co/BtPRvnjQop

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 23 oktober, 14:29

RT @JHofSCC: @K_Rossi9 Mate, hope your surgery goes well and you'll be back on the pitch soon! We really need your fiery personality right…

Volg SC Cambuur
21.297
43969
3038
15560
SC Cambuur voor elkaar!