058-2963300
‘Week van Het Vergeten Kind’ in het Cambuur Stadion

‘Week van Het Vergeten Kind’ in het Cambuur Stadion

2 februari 2017, 9:34

In het kader van ‘de Week van het Vergeten Kind’ werd op woensdagmiddag 1 februari, voor 25 kinderen, een voetbalmiddag gehouden in het Cambuur Stadion. Deze middag werd georganiseerd door Stichting Cambuur Verbindt, Stichting Het Vergeten Kind en de Jupiler League en stond in het teken van samen sporten en plezier maken.

De kinderen die deelnamen aan de voetbalclinic werden opgehaald door de Cambuur-bus en naar het Cambuur Stadion gebracht. Bij aankomst stond hier voor iedereen een drankje en wat lekkers klaar. Na de ontvangst kregen alle kinderen een speciaal shirt en nieuwe voetbalschoenen cadeau! Daarna kon de voetbalmiddag beginnen. Onder leiding van de Cambuur-spelers Matthew Steenvoorden, Danny Bakker, Robbert Schilder en Tyrone Conraad werden er verschillende spellen afgewerkt op het veld. Zo mochten de deelnemers penalty schieten, stond er een slalom-vorm op het programma en werd er een partijtje gespeeld. Alle kinderen genoten en ook de spelers hadden het naar hun zin.

Na afloop van de spellen op het veld werd nog een groepsfoto gemaakt op het veld. Daarna kregen de kinderen nog een rondleiding door het stadion en stond er voor iedereen een patatje en een snackje klaar. Als aandenken aan de middag kregen alle deelnemers een goodiebag met onder andere een mooie Cambuur-bal mee en werden ze uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur.

Namens Stichting Cambuur Verbindt hopen we dat alle kinderen een geweldige middag hebben gehad! We zien jullie graag terug tijdens de één van de thuiswedstrijden.

Foto’s: Cambuur Media en www.dijksfotografie.com

 

 


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 14 oktober, 08:07

@Thijscc I'm trying to get back as soon as possible! Around the first week of november, but we'll see how it goes!

Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 14 oktober, 08:04

RT @Thijscc: @K_Rossi9 how long will it take from now on to be on the pitch? We need your fighting spirit and bravoure!

Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 13 oktober, 16:59

https://t.co/C6RBKVgcgx

Volg SC Cambuur
21.297
43922
3033
15578
SC Cambuur voor elkaar!