058-2963300
Wegen SC Cambuur en Stefano Lilipaly scheiden per direct

Wegen SC Cambuur en Stefano Lilipaly scheiden per direct

11 augustus 2017, 20:54

Stefano Lilipaly is niet langer speler van SC Cambuur. De middenvelder maakt op eigen nadrukkelijk verzoek de overstap naar het Indonesische Bali United FC. SC Cambuur ontvangt een goede transfersom.

De 27-jarige Lilipaly maakte eind januari van dit kalenderjaar de overstap van SC Telstar naar SC Cambuur. In het afgelopen half jaar kwam hij tot zestien optredens in het geel-blauw.

Stefano Lilipaly legt uit: “Het is altijd een droom van mijn vrouw en mij geweest om naar Indonesië te vertrekken en nu we trotse ouders zijn geworden van een gezonde baby was het voor ons nu of nooit. Het gevoel bleef knagen dat ik afgelopen winter al had moeten kiezen voor het avontuur in Indonesië en ook gezien mijn leeftijd gaan er niet veel kansen meer komen. De club en alle mensen daaromheen ga ik zeker missen en ben ik zeer dankbaar voor het mooie halve seizoen.”

Technisch Directeur Gerald van den Belt over het vertrek van Lilipaly: “We hebben er als club alles aan gedaan om Stefano hier te houden. De wens om met het gezin naar Indonesië te vertrekken was echter zo vurig en vasthoudend dat we geen keus hadden en naar het menselijke aspect hebben gekeken. We wensen hem alle succes in Indonesië en gaan met alle technische mensen aan de slag om zijn positie op te vullen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 19 januari, 23:05

Can’t wait for this fight!!!! Come on @volkan_oezdemir #UFC220 https://t.co/1V4uwqsAl8

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Volg SC Cambuur
21.297
44761
3049
15488
SC Cambuur voor elkaar!