058-2963300
Wellzo met bewoners uit wijk Oud-Oost te gast in maatschappelijk vak

Wellzo met bewoners uit wijk Oud-Oost te gast in maatschappelijk vak

27 oktober 2017, 18:38

Net als iedere andere thuiswedstrijd dit seizoen hebben ook vandaag weer een aantal gasten in ons maatschappelijke vak op de oosttribune. Vanavond is een groep bewoners uit de wijk Oud-oost via onze partner Wellzo op bezoek bij de wedstrijd SC Cambuur- Jong PSV. Eerder dit seizoen was Wellzo met een andere groep kinderen en volwassenen al aanwezig bij de wedstrijd tegen Jong Utrecht.

Maatschappelijke vak
Dit seizoen zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats.

Wellzo
Onze maatschappelijke partner Wellzo zet zich in op allerlei vlakken binnen de maatschappij. Ze stimuleren jongeren in het onderwijs, tijdens sport en tijdens alle andere daagse zaken. De jongerenwerkers die vanavond aanwezig zijn met onder andere vele kinderen verdienen daarom zeer terecht een plekje in ons maatschappelijke vak.

Wij wensen onze gasten veel plezier toe vanavond!

Weet jij ook een organisatie die een goede gast zou zijn voor het maatschappelijke vak? Laat het ons dan weten via info@cambuurverbindt.nl en wie weet begroeten we deze organisatie binnenkort in ons maatschappelijke vak.


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 25 september, 21:18

@cambuuranita Just thought about your twit haha. Crazy 🤣🤷‍

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 24 september, 19:42

@PrestigeSports_ Next celebration

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 24 september, 19:42

Ням https://t.co/lIPS7ziQZR

Volg SC Cambuur
21.297
44301
3560
16197
SC Cambuur voor elkaar!