058-2963300
Wellzo met bewoners uit wijk Oud-Oost te gast in maatschappelijk vak

Wellzo met bewoners uit wijk Oud-Oost te gast in maatschappelijk vak

27 oktober 2017, 18:38

Net als iedere andere thuiswedstrijd dit seizoen hebben ook vandaag weer een aantal gasten in ons maatschappelijke vak op de oosttribune. Vanavond is een groep bewoners uit de wijk Oud-oost via onze partner Wellzo op bezoek bij de wedstrijd SC Cambuur- Jong PSV. Eerder dit seizoen was Wellzo met een andere groep kinderen en volwassenen al aanwezig bij de wedstrijd tegen Jong Utrecht.

Maatschappelijke vak
Dit seizoen zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats.

Wellzo
Onze maatschappelijke partner Wellzo zet zich in op allerlei vlakken binnen de maatschappij. Ze stimuleren jongeren in het onderwijs, tijdens sport en tijdens alle andere daagse zaken. De jongerenwerkers die vanavond aanwezig zijn met onder andere vele kinderen verdienen daarom zeer terecht een plekje in ons maatschappelijke vak.

Wij wensen onze gasten veel plezier toe vanavond!

Weet jij ook een organisatie die een goede gast zou zijn voor het maatschappelijke vak? Laat het ons dan weten via info@cambuurverbindt.nl en wie weet begroeten we deze organisatie binnenkort in ons maatschappelijke vak.


Spelers tweets
Alvin Daniels @AlvinDaniels11 donderdag 14 juni, 17:12

RT @Sennnor_Spanky: Come check out this giveaway for your chance to win Destiny 2 on PC! https://t.co/wJ9BJW9VAW

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 8 juni, 08:45

昨日はいつもお世話になってるミズノ様の2019年春夏展示会にお邪魔させていただきました! 素晴らしい方々と素晴らしい新作に囲まれた素敵な空間でした!皆さんも今後をお楽しみに https://t.co/XFucY3SbRp

Volg SC Cambuur
21.297
44669
3131
15560
SC Cambuur voor elkaar!