058-2963300
Woensdagavond boekpresentatie “Henk – één met de Twaalfde Man” in ’t Hertje

Woensdagavond boekpresentatie “Henk – één met de Twaalfde Man” in ’t Hertje

13 november 2017, 16:52

Woensdagavond 15 november (20.00 uur) presenteert en signeert Henk de Jong in Supportershome ’t Hertje het boek “HENK – één met de Twaalfde Man,” over zijn jaren bij Cambuur. Een bijzonder boek, volgens de makers, want het is niet eerder voorgekomen dat een voettrainer met een boek het supporterslegioen, De Twaalfde Man (m/v), bedankt.

Als een team slecht presteert eisen de supporters vaak het vertrek van de trainer. Bij Cambuur gebeurde het omgekeerde. Na drie fantastische jaren was de schwung eruit en Henk de Jong lag er wakker van. Maar de supporters gingen achter hem staan en maakten een megaspandoek met de tekst: In Henk we trust. Het raakte de trainer diep.

Met z’n aanvallend voetbal, enthousiasme en onbevangen mediaoptreden -“Sodemieter op met die vragen, daar word ik depressief van”- werd Henk de Jong, momenteel trainer van De Graafschap, de knuffeltrainer van Nederland. Met een persoonlijk en openhartig boek bedankt hij spandoekenmakers en stewards, mensen in de kassa’s en de vrouwen van de koffie, de harde kern, de kinderen in de line-up en hun opa’s en oma’s die vaak al jaren op de tribune zitten.

“Het is een boek voor iedereen die weet wat het is om je met hart en ziel verbonden te voelen met een club,” zeggen de schrijvers Ate de Jong en Radboud Droog, “en voor trainers die graag met een man extra spelen.” Cambuursupporter Ton Groot Haar maakte de foto’s. Het boek kost € 17,50, ligt vanaf donderdag in de boekwinkels en de Cambuurshop en is ook te bestellen bij www.uitgeverijlouise.nl.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Fred van Dijk. Hij praat met de makers en met supporters die in het boek genoemd en geroemd worden. Daarna overhandigt Henk de Jong het boek aan twee bijzondere supporters.


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 vrijdag 19 januari, 23:05

Can’t wait for this fight!!!! Come on @volkan_oezdemir #UFC220 https://t.co/1V4uwqsAl8

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Volg SC Cambuur
21.297
44761
3049
15488
SC Cambuur voor elkaar!