058-2963300
Ype Smid benoemd tot Erevoorzitter SC Cambuur

Ype Smid benoemd tot Erevoorzitter SC Cambuur

28 september 2018, 18:07

Onze oud-voorzitter Ype Smid is vanavond door Johan Schikker, de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen, officieel benoemd tot Erevoorzitter van SC Cambuur. Deze eer valt hem ten deel vanwege zijn grote verdiensten voor onze club en cruciale rol bij de reddingsoperatie in 2010.

In februari van dit kalenderjaar besloot Smid na zeven jaar trouwe dienst om zijn voorzittershamer -en daarmee zijn bestuurlijke rol bij de club- neer te leggen. In 2010, een voor de club zwarte periode, begon hij aan zijn termijn en was de regisseur van de grote reddingsoperatie van destijds. Niet in de laatste plaats is SC Cambuur onder zijn leiding een financieel stabiele club geworden en speelde het voor het eerst in de historie drie seizoenen op rij in de Eredivisie. Door zijn betrokkenheid en vasthoudendheid kwam er bovendien een politieke ‘go’ voor het nieuwe stadion.

Hiervoor zijn Stichting, RvC, Directie en alle supporters en sponsoren hem zeer veel dank verschuldigd.

Deze eretitel komt hem dan ook zeker toe, vindt ook voorzitter Johan Schikker. “Mede door zijn nadrukkelijke inbreng staat de club weer op de kaart en wacht er met het nieuwe stadion een stralende toekomst. Ben daarom vereerd dat ik deze benoeming heb mogen doen en ben blij dat Ype de club ook in de toekomst als supporter, certificaathouder en nu ook Erevoorzitter blijft steunen.”

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 18 december, 09:57

RT @richard_conway: Mourinho sackedManchester United announces that manager Jose Mourinho has left the club with immediate effect. The…

Sai van Wermeskerken @saivw11 maandag 17 december, 06:47

RT @evolvingdata: / 【オランダ2部:SCカンブール】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \ 第18節のハイライトを更新しました! DFファン・ウェルメスケルケン際はフル出場(現在今季全試合フル出場中)も、チームは0-1で惜しくも敗戦。現在12位。…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen zaterdag 15 december, 10:56

Miss weekly #trots https://t.co/rnxGaB6fnq

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3596
17056
SC Cambuur voor elkaar!