058-2963300
ZIENN opvang & ondersteuning op bezoek bij SC Cambuur- Jong Ajax

ZIENN opvang & ondersteuning op bezoek bij SC Cambuur- Jong Ajax

17 augustus 2017, 14:35

Tijdens de wedstrijd SC Cambuur- Jong Ajax hebben we een aantal bijzondere gasten op bezoek in ons stadion. Naast dat we voor het VIP- weekend al 16 kinderen op bezoek hebben, krijgen we ook nog eens 50 medewerkers, vrijwilligers en bewoners op bezoek van ZIENN opvang & ondersteuning. Zij zullen tijdens de wedstrijd, op uitnodiging van Cambuur verbindt ( de maatschappelijke stichting van SC Cambuur), plaats gaan nemen in het splinternieuwe ‘maatschappelijke vak’ op de Oost- tribune van het Cambuur-stadion.

Maatschappelijke vak
Vanaf de wedstrijd tegen Jong Ajax zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats. Deze week hebben we ZIENN opvang & ondersteuning op bezoek.

Over ZIENN opvang & ondersteuning
ZIENN opvang en ondersteuning is een organisatie die zich ontfermd over personen die door verschillende omstandigheden hun leven even niet meer op de rit hebben. De organisatie ZIENN opvang & ondersteuning helpt deze personen bij verschillende alledaagse dingen om hen weer dichterbij de maatschappij te brengen.

Wij wensen onze gasten van ZIENN opvang & ondersteuning een prettige wedstrijd toe!


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 22 februari, 21:24

RT @nytmare82: @K_Rossi9

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 22 februari, 21:23

RT @elisaspoelstra: @K_Rossi9 We need you

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 22 februari, 19:36

Preparing the comeback and overcoming every challenges that comes my way! #TheBestIsYetToCome #RoadToRecovery… https://t.co/mAhTKL6FFc

Volg SC Cambuur
21.297
44995
3063
15562
SC Cambuur voor elkaar!