058-2963300
Seizoenkaarten

Seizoenkaarten

Saai is het nooit bij een volksclub als SC Cambuur. Samen hebben we al vele hoogte- en dieptepunten mogen beleven. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. In het nieuwe seizoen gaan we weer een nieuw hoofdstuk aan onze geschiedenis toevoegen en dat kan niet zonder onze Twaalfde Man! Bist dou der oek altied?! Vraag dan nu een seizoenkaart aan.

Verlengen niet meer mogelijk
Supporters die in het afgelopen jaar een seizoenkaart hadden kunnen deze niet meer verlengen. De termijn liep tot woensdag 13 juni en dus zijn inmiddels alle reserveringen komen te vervallen. Wel is het uiteraard nog gewoon mogelijk om een seizoenkaart aan te vragen.

Net als in de vorige jaren is het verreweg het makkelijkst om je seizoenkaart online aan te schaffen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt waar je alle informatie kan terug vinden. Je vindt hem onderstaand.

Ga naar www.cambuurseizoenkaart.nl >

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je seizoenkaart bij het stadion te verlengen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de administratie (hoofdingang Cambuur Stadion). De administratie is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Prijzen zijn bevroren en nieuwe pas
Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk is dat iedereen dit jaar weer een nieuwe pas krijgt en deze is mede ontworpen door één van onze supporters. Over de uitgifte hiervan worden alle seizoenkaarthouders nog via de mail geïnformeerd.

Prijzen & Plattegrond
Hieronder vind je de ongewijzigde prijzen van de seizoenkaart. Let op: voor supporters die geboren zijn na 1 juli 2003 geldt het jeugdtarief.

Spelers tweets
Sai van Wermeskerken @saivw11 woensdag 26 september, 14:28

逆転決勝ゴール カップ戦1回戦 vs SVV ScheveningenThank you for everybody who support me and happy for me I'm happy with yo… https://t.co/u7IMpcc27b

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 25 september, 21:18

@cambuuranita Just thought about your twit haha. Crazy 🤣🤷‍

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 24 september, 19:42

@PrestigeSports_ Next celebration

Volg SC Cambuur
21.297
44300
3561
16203
SC Cambuur voor elkaar!