058-2963300
Seizoenkaarten

Seizoenkaarten

Vrijdagavond = Cambuuravond!
Wat je ook aan het doen bent, als de klok op vrijdagmiddag 17.00 uur slaat stop je waar mee bezig bent en is het Cambuuravond! Een Avondje Cambuur is namelijk ideaal om het weekend mee af te trappen met je vrienden, familie en/of medesupporters. Niet alleen vanwege alle spraakmakende dingen die er op het veld gebeuren, ook buiten de lijnen worden er tal van activiteiten georganiseerd.

We spelen na de winterstop bovendien nog tien thuiswedstrijden en daar zitten een aantal mooie affiches bij! Wat te denken van bijvoorbeeld Sparta, Go Ahead Eagles, N.E.C. en FC Den Bosch thuis? Met een halve seizoenkaart heb je niet alleen toegang tot het stadion bij deze wedstrijden, je hebt hiermee ook nog eens een vaste stoel in het Cambuur Stadion.

Wacht daarom niet langer en zorg dat je er bij bent in de tweede seizoenshelft!

Online en bij de administratie
Het aanschaffen van een halve seizoenkaart gaat verreweg het makkelijkst online. In ons digitale stadion kun je bovendien zelf een mooie tribune en plek uitzoeken. Na het bestellen ontvang je direct een mail van ons met alle praktische informatie.

> Klik hier om online een halve seizoenkaart aan te vragen

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om bij het stadion een seizoenkaart aan te vragen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de administratie (hoofdingang Cambuur Stadion). De administratie is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Prijzen zijn bevroren en nieuwe pas
Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk dit keer is dat de nieuwe pas mede ontworpen is door één van onze supporters.

Prijzen & Plattegrond
Hieronder vind je de ongewijzigde prijzen van de seizoenkaart. Let op: voor supporters die geboren zijn na 1 juli 2003 geldt het jeugdtarief.

 VolwassenJeugd/65+
Zuid€ 90,-€ 70,-
Noord€ 105,-€ 85,-
Oost€ 120,-€ 100,-
West€ 140,-€ 105,-

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 18 maart, 21:53

RT @Wideoverload: Bruh what a FK by Di Maria. Whew https://t.co/LwCmSzvAZW

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 17 maart, 22:06

RT @SCCambuurLwd: Andrejs Ciganiks ontbreekt deze week bij de eerste selectie van SC #Cambuur. De middenvelder neemt het met zijn land L…

Xavier Mous @xaviermous zaterdag 16 maart, 12:30

@DSTimmermans @SCCambuurLwd Misschien iets aan de perfectionistische kant 🤷‍

Volg SC Cambuur
21.297
44413
3671
17646
SC Cambuur voor elkaar!