058-2963300
eSports

eSports

Eén van de achttien clubs op het hoogste niveau in Nederland die anders wil zijn dan de overige zeventien clubs. Waarom? Omdat we nou eenmaal anders zijn en de dingen graag op onze eigen manier doen. 

Dit principe proberen we toe te passen op alles wat we doen en is ook het uitgangspunt binnen onze eSports-tak. Bijna alle clubs doen nagenoeg hetzelfde als het om eSports gaat en zijn behalve de shirts van de spelers en het logo van de club niet of nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Daar willen we met SC Cambuur eSports verandering in brengen. 

We willen als relatieve nieuwkomer in de KPN eDivisie de kussens opschudden en op zijn Cambuurs laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Wat dat dan precies is? Onze belofte is niet dat we de beste zijn of het meeste winnen. Dat kunnen we ook niet beloven, want daar hebben we simpelweg het budget niet voor. Wat we wel garanderen is dat je met een verhaal thuiskomt. Dat we voor vermaak zorgen en dat het zeker niet saai is. Op het veld doen we dat door aanvallend en attractief voetbal (proberen) te spelen en binnen de eSports is dat niet anders.

Om te laten zien wat we allemaal doen is onze eSports-tak ook zichtbaar en actief op social media. Volg ons op de kanalen Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten en wedstrijden in de KPN eDivisie.

SC Cambuur eSports. GASGEVUH!