058-2963300
Geslaagde G-Voetbalmiddag in het Cambuur Stadion

Geslaagde G-Voetbalmiddag in het Cambuur Stadion

11 april 2019, 10:52

Op woensdag 10 april vond in het Cambuur Stadion de jaarlijkse G-Voetbalmiddag plaats. Deze middag, speciaal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, werd georganiseerd door Cambuur Verbindt in samenwerking met partner De Friesland Zorgverzekeraar. Bijna honderd deelnemers waren op dit evenement afgekomen en beleefden een geweldige middag.

Bij binnenkomst van het Cambuur Stadion kreeg iedere deelnemer een eigen shirt en stond er wat lekkers klaar. Na de officiële opening in de Business Club mocht iedereen naar de spelerstunnel toe voor de opkomst. Door een erehaag van de spelers en staf van de eerste selectie van SC Cambuur betraden de deelnemers het veld, een prachtig moment!

Na het maken van een groepsfoto ging iedereen met zijn eigen groep, onder begeleiding van spelers, staf en medewerkers van De Friesland, langs de verschillende activiteiten op het veld en in het stadion. Zo werd er in de perskamer een heuse persconferentie gehouden en stonden op het veld vele spellen klaar. Iedereen genoot zichtbaar van de activiteiten, waardoor de tijd voorbij vloog. Rond de klok van 16.30 uur was de middag afgelopen, waarna de deelnemers met vele fijne herinneringen weer naar huis gingen.

Namens Cambuur Verbindt en De Friesland willen we iedereen bedanken voor hun komst naar deze middag! We hopen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en zien jullie graag gauw weer in het Cambuur Stadion!


Spelers tweets
Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 dinsdag 25 juni, 00:55

Bentancur

Xavier Mous @xaviermous maandag 24 juni, 17:11

RT @PECZwolle: Xavier Mous naar PEC Zwolle! De doelman tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar: https://t.c…

Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 23 juni, 23:22

RT @matottorix: 際くんのカンブールでのプレー集。初めてみた時よりだいぶアグレッシブな選手になった気が。良いオファー来い!Sai van Wermeskerken - Cambuur Leeuwarden / Japan U23 ファン・ウェルメスケルケン際…

Volg SC Cambuur
21.297
44724
3798
19914
SC Cambuur voor elkaar!