058-2963300
De Club

Stadion

Het Cambuur Stadion van SC Cambuur is veel meer dan alleen een arena waar voetbalwedstrijden worden gespeeld. Het sfeervolle onderkomen beschikt over meerdere prachtige multifunctionele zalen met mogelijkheden voor nagenoeg elke gelegenheid. Hieronder vind je een plattegrond van het Cambuur Stadion.

Het multifunctionele Cambuur Stadion beschikt over de volgende zalen:

  • Verkley Business Club
  • Reisburo Internoord Business Lounge
  • Spelershome
  • TanQyou Comfort Gallery
  • Restaurant

Op de eerste etage vind je de Verkley Business Club, de Reisburo Internoord Business Lounge en het Spelershome. De TanQyou Comfort Gallery en het Restaurant kun je vinden op de tweede etage. Alle ruimtes zijn, met uitzondering van de TanQyou Comfort Gallery en het Restaurant, te bereiken met zowel de trap als de lift.

Het is mogelijk om één zaal af te huren of om meerdere zalen met elkaar te combineren en tegelijkertijd te gebruiken. Zo heb je altijd een geschikte ruimte voor je gelegenheid met de speciale sfeer van het voetbalstadion. Daarnaast bestaat er, op afspraak, de mogelijkheid om één en ander te combineren met een heerlijke lunch of diner geheel verzorgd door onze vertrouwde cateringpartners.

Het is uiteraard ook mogelijk om één en ander te combineren met het bezoeken van een wedstrijd van SC Cambuur of een rondleiding door het Cambuur Stadion. Rondleidingen door het Cambuur Stadion worden verzorgd door clubmensen die al vanaf het eerste begin bij de club betrokken zijn. Deze rondleiders zitten vol verhalen en leuke anekdotes en nemen je mee naar de mooiste plekken in het stadion. Daarbij mogen de perskamer, Verkley Business Club en de kleedkamer natuurlijk niet ontbreken.

Spelershome

Het Spelershome bevindt zich op de eerste etage aan de voorzijde van het Cambuur Stadion en heeft een oppervlakte van circa 100 m2. Deze sfeervolle ruimte beschikt over een eigen bar en is gezellig ingericht met tafels en stoelen.

Ook is er volop gedacht aan vertier. Zo is er een dartbord, een voetbaltafel en een tafeltennistafel. Het Spelershome heeft een echte ‘huiskamer’ sfeer en is daarom zeer geschikt voor gezellige, informele bijeenkomsten. Hierbij kun je denken aan (verjaardags)feesten, recepties, diners of presentaties.

Het Spelershome is tevens de thuishaven van de spelers van SC Cambuur. Deze ruimte wordt door de trainers en de spelers gebruikt om te ontspannen voor en na een intensieve training of wedstrijd. Na wedstrijden wordt hier dikwijls met spelers en gasten gediscussieerd over het verloop van de wedstrijd. De capaciteit van het Spelershome met de huidige zaalopstelling is als volgt:

  • Diner: maximaal 32 personen
  • Receptie: maximaal 80 personen

Voor meer informatie kun je bellen met 058-2963300 of een mail sturen naar info@cambuur.nl.

Let op: het Cambuur Stadion is een rookvrij stadion.