058-2963300
Kaarten

Seizoenkaarten

Nog Een Jaar. Dan gaan we het Cambuurplein definitief verlaten. Met pijn in ons hart, dat is zeker, maar wel naar een prachtig nieuw stadion en met een Gouden Toekomst in het vooruitschiet. Maar eerst gaan we nog een jaar genieten van het huidige Cambuur Stadion. Van de lichtmasten die je al ziet vanuit de verte, van de geur van bier en frituurvet en de unieke Cambuur-sfeer en beleving op de tribunes.

Dat doen we graag weer samen met jou. Of beter gezegd: samen met jullie, onze Twaalfde Man. Want jullie trouwe steun is misschien wel meer nodig dan ooit om te zorgen dat we ons handhaven op het niveau waarvan we allemaal vinden dat we er thuishoren: de Eredivisie. Het grote doel voor komend seizoen is om de overgang naar het nieuwe stadion te maken als Eredivisieclub en bij die missie hebben Henk de Jong en zijn mannen alle steun keihard nodig!

De verlengperiode van seizoenkaarten voor het seizoen 2022/2023 is ten einde en daarin hebben 6.537 man/vrouw hun seizoenkaart verlengd (exclusief sponsoren)! Zij gaan Nog Een Jaar genieten van het huidige Cambuur Stadion en samen met Henk de Jong en zijn mannen Nog Een Jaar keihard strijden voor handhaving in de Eredivisie.

Supporters die zich in de voorbije kleine zes weken hebben ingeschreven op de wachtlijst (ruim 1.500 personen) en in aanmerking komen voor de aanschaf van een Seizoenkaart, krijgen hier begin volgende week bericht over. Uiteraard hanteren we hierbij het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Nog een jaar Eredivisie en nog één jaar Cambuur Stadion!

Seizoenkaart verloren?
Mocht je je fysieke seizoenkaart zijn kwijtgeraakt, dan kunnen we tegen € 5,- administratiekosten een nieuwe pas voor je aanmaken. Kom hiervoor langs bij ons Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo, geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur). Neem hiervoor wel een geldig legitimatiebewijs mee.