058-2963300
Jong SC Cambuur wint opnieuw en klimt naar derde plek

Jong SC Cambuur wint opnieuw en klimt naar derde plek

13 december 2017, 10:01

Jong SC Cambuur heeft gisteravond de vierde overwinning (uit zeven wedstrijden) van het seizoen geboekt in de Reservecompetitie Poule A. De ploeg van Dennis van der Ree boekte een terechte, maar moeizame overwinning op de beloften van ADO Den Haag: 2-1.

Op een dankzij BV Sport prima bespeelbaar veld ontliepen beide ploegen elkaar nauwelijks in het eerste bedrijf. Voor zowel het Leeuwarder als het Haagse doel vielen enkele gevaarlijke momenten te noteren, maar beide doelmannen wisten hun goal schoon te houden.

Na de thee kwam Jong SC Cambuur al snel op achterstand door een doelpunt van Kursat Cil, maar bij de pakken neerzitten deed het allerminst. Tien minuten later was daar dan ook de verdiende gelijkmaker van Rutger Etten. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar dacht Darren Rosheuvel anders over. In de 86e minuut bepaalde hij met een prachtige treffer de eindstand op 2-1.

Dankzij deze overwinning klimt Jong SC Cambuur naar de derde plaats in de competitie op slechts drie punten van koploper Jong NEC.

Opstelling SC Cambuur: Bos, Schols, El Baad, Van den Beemt, Claver, Rosheuvel, Boutzamar (c), Van Haaren, Etten, Jasper en Ben Kaddour.

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 18:25

RT @WV058: @K_Rossi9 Just back in time, to shoot us in the play offs to the eredivisie. Perfect to be back after such a long time Karim.

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

RT @Lisannescc: @K_Rossi9 Nice! Now on Friday to the first team in the base and give gas!

Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 16 april, 17:44

@AleuhSCC YESSSSSSSS!

Volg SC Cambuur
21.297
45287
3104
15571
SC Cambuur voor elkaar!