058-2963300
Jong SC Cambuur wint opnieuw en klimt naar derde plek

Jong SC Cambuur wint opnieuw en klimt naar derde plek

13 december 2017, 10:01

Jong SC Cambuur heeft gisteravond de vierde overwinning (uit zeven wedstrijden) van het seizoen geboekt in de Reservecompetitie Poule A. De ploeg van Dennis van der Ree boekte een terechte, maar moeizame overwinning op de beloften van ADO Den Haag: 2-1.

Op een dankzij BV Sport prima bespeelbaar veld ontliepen beide ploegen elkaar nauwelijks in het eerste bedrijf. Voor zowel het Leeuwarder als het Haagse doel vielen enkele gevaarlijke momenten te noteren, maar beide doelmannen wisten hun goal schoon te houden.

Na de thee kwam Jong SC Cambuur al snel op achterstand door een doelpunt van Kursat Cil, maar bij de pakken neerzitten deed het allerminst. Tien minuten later was daar dan ook de verdiende gelijkmaker van Rutger Etten. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar dacht Darren Rosheuvel anders over. In de 86e minuut bepaalde hij met een prachtige treffer de eindstand op 2-1.

Dankzij deze overwinning klimt Jong SC Cambuur naar de derde plaats in de competitie op slechts drie punten van koploper Jong NEC.

Opstelling SC Cambuur: Bos, Schols, El Baad, Van den Beemt, Claver, Rosheuvel, Boutzamar (c), Van Haaren, Etten, Jasper en Ben Kaddour.

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:50

@MaesanoK Ouais c’est grave haha. Mais il est connu Chapron, il me semble que c’est pas la premiere foix que y’a un… https://t.co/2zslHnWK8M

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:34

@MaesanoK Haha biensur, je regarde pas mal la ligue 1 mais j’arrive pas à croire ce que je viens de voir

Karim Rossi @K_Rossi9 zondag 14 januari, 22:30

WTF ! 🤔 https://t.co/ROZAACFuF4

Volg SC Cambuur
21.297
44757
3049
15486
SC Cambuur voor elkaar!