058-2963300
Laatste kans: koop nu je kaartje voor de Achtste Finales KNVB-Beker

Laatste kans: koop nu je kaartje voor de Achtste Finales KNVB-Beker

18 december 2017, 16:00

Na prima overwinningen op Helmond Sport en FC Den Bosch is Cupfighter SC Cambuur doorgedrongen tot de Achtste Finales van de KNVB-Beker. De loting heeft onze geel-blauwe mannen gekoppeld aan G.V.V.V.. De ploeg uit Veenendaal komt morgenavond naar Leeuwarden en de kaartverkoop voor dit duel is in volle gang.

Onderstaand lees je hoe je hier bij aanwezig kunt zijn.


SC Cambuur – G.V.V.V. (KNVB-Beker)
Dinsdag 19 december, 19.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Vanaf deze bekerronde moeten de recettes (inkomsten uit kaartverkoop) worden gedeeld en daarom moeten dit keer ook seizoenkaarthouders een kaart aanschaffen.

De termijn voor het terugkopen van je eigen stoel is inmiddels verstreken en dus kan vanaf nu iedereen voor € 12,50 een kaart aanschaffen. Kaarten zijn op werkdagen verkrijgbaar in onze Fanshop en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Let op: De seizoenkaarten zijn op deze avond niet geldig. Je krijgt toegang tot het stadion met het uitgeprinte e-ticket.

Losse kaarten
Geen seizoenkaart, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij dit bekerduel? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Losse kaarten kosten € 12,50 voor alle tribunes. Er geldt voor dit duel vrije verkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar in onze Fanshop en natuurlijk ook hier online.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

 


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 18 december, 09:57

RT @richard_conway: Mourinho sackedManchester United announces that manager Jose Mourinho has left the club with immediate effect. The…

Sai van Wermeskerken @saivw11 maandag 17 december, 06:47

RT @evolvingdata: / 【オランダ2部:SCカンブール】 DF #ファン・ウェルメスケルケン際 \ 第18節のハイライトを更新しました! DFファン・ウェルメスケルケン際はフル出場(現在今季全試合フル出場中)も、チームは0-1で惜しくも敗戦。現在12位。…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen zaterdag 15 december, 10:56

Miss weekly #trots https://t.co/rnxGaB6fnq

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3596
17056
SC Cambuur voor elkaar!