058-2963300

SC Cambuur versterkt zich met verdediger Djavan Anderson

19 augustus 2015, 10:20

Twee dagen na het aantrekken van Martijn van der Laan heeft SC Cambuur opnieuw beet. De 20-jarige verdediger Djavan Anderson wordt per direct toegevoegd aan de selectie. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

Anderson doorliep de jeugdopleiding van Ajax en schopte het daar tot Jong Ajax. Afgelopen seizoen kwam de geboren Amsterdammer uit voor AZ, waar hij zijn debuut maakte in de Eredivisie. In het verleden kwam hij ook uit voor het Nederlands Elftal onder 17 en onder 18.

“Een nu al prima verdediger die nog veel beter kan worden”, zo typeert technisch directeur Henry van der Vegt de nieuwste aanwinst van SC Cambuur. “Djavan heeft laten zien over veel talent te beschikken en met onze manier van spelen gaat hij zeker nog stappen zetten. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en zal zich bij ons als rechtspoot voornamelijk gaan richten op de twee rechter verdedigende posities.

Veel succes bij onze mooie club Djavan!

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17464
SC Cambuur voor elkaar!