058-2963300

Sluit je aan bij het supporterscollectief van De Friesland en SC Cambuur

24 december 2015, 10:10

De Friesland Zorgverzekeraar en SC Cambuur hebben de handen ineen geslagen. Vanaf heden mag De Friesland zich Vitaliteitspartner van SC Cambuur noemen en daar kun jij van meeprofiteren!

Speciaal voor Cambuur-supporters hebben we een supporterscollectief opgestart waarbij je direct profiteert van 8 % korting op je zorgpremie voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles. Je maakt ook nog eens kans op een lunch met de selectie, een clinic en als welkomstcadeau scoor je korting bij Bewegingscentrum Leeuwarden en Muta Sport (hierover ontvang je na aanmelding informatie in de mail).

Overstappen
Wacht daarom niet langer en stap vandaag nog over naar het supporterscollectief van De Friesland en SC Cambuur. Overstappen van zorgverzekeraar kan tot 1 januari 2016 en is bovendien heel gemakkelijk. Ga naar www.defriesland.nl/cambuur, volg de simpele stappen en sluit je aan!

Bestaande klanten
Heb je al een zorgverzekering afgesloten bij De Friesland? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon meeprofiteren. Volg hiervoor de stappen op de website (via bovenstaande link).


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 22 oktober, 10:30

RT @GerardBos: Wist u dat elf spelers tijdens hun #Cambuur-tijd international waren? Zelfs een Finse doelman! Leuke weetjes om te vermelde…

Karim Rossi @K_Rossi9 zaterdag 20 oktober, 12:30

Nice picture! https://t.co/b3phtVlb9Q

Karim Rossi @K_Rossi9 donderdag 18 oktober, 18:30

RT @JelmerBroersma: @K_Rossi9 Gas gevuh Karim! Met z'n allen laten zien dat je houdt van deze club, vechten voor het geel en blauw! En knok…

Volg SC Cambuur
21.297
44432
3575
16561
SC Cambuur voor elkaar!